Nejste přihlášen/a.
Mám jednoho kamaráda. Je to spolužák a kdysi jsme se spolu líbali na jedné akci. Od té doby je ten vztah mezi náma takový, no.. Jsme kamarádi, na nic víc nepřišlo, ale přece jenom on chtěl něco víc, já ho odmítla. Takové to popichování a další "hrátky" ale zůstaly. Teď odjíždíme na dva týdny na vodu a on tam bere svoji přítelkyni, se kterou začal chodit docela nedávno. No a můj problém je, že se bojím, aby si on a ta jeho holka nemysleli, že žárlím. Zdůrazňuji, že nežárlím. Já jsem byla ta, která mu řekla, že spolu nic mít nebudeme, takže já jim to přeju. Nechci jen, aby se zbytečně předváděl a snažil se mě přimět, abych žárlila. Nevím, jak bych se zachovala, protože přece jenom chci, aby byly ty 2 týdny v klidu a v pohodě. Děkuju za rady
Předvádět se může...Pokud je Vám lhostejný, pak nebudete mít problém. Prostě je tam s jinou a Vy mu pozornost vůbec věnovat nemusíte...Otázka je, zda je Vám opravdu tak lhostejný, že už se obáváte předem...Ale na to znáte odpověď jen Vy sama...
doplněno 28.07.13 22:28:Ale ještě nevíte, jaká situace nastane a už jí řešíte. Druzí si mohou myslet co chtějí. Vy snad víte co je pravda a tak se dle toho chovejte. Pokud by mi byl někdo lhostejný, pak bych toto vůbec neřešila. Nebudete středem zájmu, on se bude točit kolem té svém a Vám to může být úplně jedno a můžete si najít jiný střed zájmu...
Ano, mně je z hlediska vztahu lhostejný. To myslím upřímně. Jenže bude tam spoustu kamarádů a ti do mě nevidí. Už mi nejeden z nich řekl, že bychom se k sobě hodili a že do toho mám jít. Takže už to vidím, jejich pohledy "Jestli to zvládám". Chápete mě ne? Prostě nechci, aby si ostatní mysleli, že ho chci a že žárlím. Doufám, že se to nestane. Je to přece jenom kamarád a já se s ním ráda bavím, takže doufám, že si nebude myslet, že ta moje nenucenost a kamarádskost (která je opravdu pravá!) jenom předstírání. Ale děkuju
Miserable - nevím kolik ti je let, s jakou partou jedeš/te, kam, za jakých podmínek... blablabla...
Jezdil jsem dost dlouho na vodu s partami sehranými - a - i lidmi, kteří se před tou akcí neznali. Dost často jsem fungoval jako ´organizítor´ dané akce... A nikdy - NIKDY - jsem nemusel řešit kdo s kým chodí nebo spí (ani v minulém čase) - a to ani v případě, že během splouvání se partněři/rky prohodili/y.
Myslím, že:
1. řešíš až nevhodným způsobem něco, co ti nepřísluší ("co na to parta"?)
2. žárlíš už nyní - a nevíš, co s tím
_________
Ad 1. vykašli se na to - měj svůj spacák, karimatku i stan, buď soběstačná v lodi - nic ti nehrozí, nic nebudeš muset komukoli vysvětlovat (a pokud se někdo vysvětlení bude ´dožadovat´, hoď jej do řeky)
Ad 2. nejezdi tam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.