Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asistence nevidomemu cloveku

Od: alenan* odpovědí: 4 změna:

hledam spolehliveho cloveka na asistenci nevidomemu cloveku, jednalo by se o vypomoc, doprovod, asistence u uklidu v domacnosti, atd.

hledam opravdu seriozniho cloveka a samozrejme ze to neni zadarmo

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chechtal*
hodnocení

0x

Napište trochu podrobněji.V jakém městě,o koho se jedná a asi jaký časový limit máte na mysli.Celý týden,odpoledne,dopoledne.Já si myslím,že to bude zajímat více lidí a někdo se přihlásí.

misa*
hodnocení

0x

Dobrý den,zaujala mě vaše nabídka,mohla bych být nápomocna,jsem vychován s tímto postižením,můj otec je nevidomí tak jsem k tomu byla i vedena,mám tedy i zkušennosti,hodně jsem otci dělala doprovody kam potřeboval atd.Jaké máte požadavky?Budu ráda když se ozvete.Jsem spolehlivá matka samoživitelka se synem školákem a mám velmi kladný vztah k lidem s jakýmkoli handicapem.

alenan*
hodnocení

dobry den,nevim jestli se to co jsem se snazila poslat poslalo a nebo ne.jestli se to neposlalo mohla by jste mi to rici a ja se tedy ozvu s podrobnostmi?abych se ted neopakovala

dekuji

Určitě se někdo najde, ale kde? Jaké město?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]