Nejste přihlášen/a.
Zdravím , chtěl bych se zeptat, chtěl bych si detoxikovat v průběhu 3-4 dnů organismus? Stačí ty 3-4 dny?
Četl jsem si co jíst a co nejíst, ale hned 1. dren ráno když stím chci začít bych měl vyprázdnit obsah střev a to tak, že vypiji 1l slané vody, mělo by to vyvolat pocit, že musím na toaletu, a potom to zopakovat s 0,5 l vody. Do te 1l vody (vlažné) se má vsypat 1,5 polévkové lžíce soli, ale je to vhodne pro ledviny a celkově?
Já jsem vůbec nepochopila, proč je potřeba zdravý organizmus šokovat takovými nesmysly. Hladovkami, poblbanými dietami, výplachy střev, slanou vodou, výplach zdravého nosu, klistýry a jinými šílenostmi. Neříkejte, že něco v přírodě, že je to zdravé! Je to holý nesmysl. Kdybychom se měli držet přírodou, v první řadě bychom se měli otužovat a naučit se přizpůsobovat se prostředí. Nepřetápět, nepouštět klimu atd. A přesto to děláme. Než tyhle, pro tělo nesmyslné šoky, je potřeba jíst do polosyta, pít do polopita, v jídle nehřešit a neříkat si "jen dnes, naposledy", naučit se zvládat stres a žít v pohodě. Mít se rád a pečovat o sebe denně, nejen takovýma hovadinama.
A ještě jeden postřeh: lituji všechny lidi okolo, kteří to musí poslouchat a zažívat s vámi, jen proto, že se nemáte rádi. Celý život jsem tyhlety hovadiny musela poslouchat a s někým zažívat. Občas jsem něčemu uvěřila a zničila si svůj dobrý pocit a svůj úsměv tím, že jsem "to zdravé" také chtěla použít. Maximálně však týden. Pak jsem se zklidnila a žila si s tím, co mám ráda a s útrpným úsměvem toho "odborníka" poslouchala, jak vykládá blbosti a týrá si své tělo.
Místo paní Gilian, si dejte fotku paní Kořínkové. I s jejími dietami, dělenou stravou a barevným oblečením.
Paní Kořínková vypadá jak vypadá, protože chlastala...
Tyto příklady opravdu nejsou fér. Takových opačných vám najdu za hodinu deset. Podívejte se naopak do Asie, kde se tyto metody běžně praktikují a kdybych měla přidat fotky nějakých héreček vedle jogínů, tak by ony byly bohužel už asi v urně. I se svými plastickými operacemi. Kolik žen vůbec vypadá v padesáti tak jako ta vaše madam? Asi jen ty, které na to mají peníze. A nikde není vidět, kolika let se dožijí a na co zemřou. Až budete žít v přírodě, tak je očista těla k ničemu. Ale žijeme v zasajrajtěném světě a můžete jíst co chcete.
doplněno 28.07.13 09:40: Navíc nikde nevidím, že by se tazatel ptal na náš názor Nebo že by říkal, že se máte čistit vy. I když, jestli jste opravdu "babka z OV", tak by to možná neškodilo :D
Nic ve zlém, doufám, že to berete s humorem. To je totiž důležitý pilíř našeho zdraví
Moxa, máte pravdu naprosto ve všem. Je to každého věc, jeho tělo, jeho zodpovědnost k němu. Jen by mě vždycky zajímalo, kolik let se ti , které nám media dávají za vzor, Aziaty, Japonce, dožijí let. Na obrázku bývá starý člověk, ale sama znám člověka, afričana, který věděl, že se narodil tehdy, když byla ta velká voda a náčelnikovu první ženu sežral krokodýl. Měl jméno, ale říkali jsme mu Čumaha a do dotazníků psal: otec král, matka v domácnosti.
Japonci už dneska většinou vědí, v kterém roce se narodili...nebo přinejmenším v kterém století
solna kura se dela jen jeden den, a slana voda se pije tak dlouho, dlouho dokud netece ze zadku jen cista voda. Pote nesmite jist nic slaneho! jinak se zase poserete! Takze opatrne plana ryze s mrkvi a pomalu najet na normalni stravu. Pozor nekomu to jede i do zvraceni, zkratka opatrne, rano zacit a odpoledne mate cerveny zadek a ciste streva. Zadek umyvat a neutirat. Delate-li to ve dvou s patnerkou 1 zachod nestaci Ma kopali diru na zahrade, ale to uz je extrem
Zachod staci
jeste se u toho delaji cviky ale myslim, ze to neni uplne treba
tak vzhledem k tomu, ze je to slana kura, a dela ji stovky lidi soucasne denne, a je to velice stara procedura, tak asi evidentne ne Spekacek je mnohem horsi
Mně tedy po tom pěkně bolely ledviny Ale asi to není obvyklé. Na druhou stranu jsem byla v tu chvíli těhotná (nevěděla jsem) a dítě přežilo
.
Nedovedu si představit, že by to fungovalo bez těch cviků, to pak nejde o očistu střev, protože voda odejde močí. Musíte to těmi cviky protlačit trávicí trubicí Najdete pod heslem šánkhaprákšálana. Musíte mít den volna, klidu a volný záchod.
Tuto očistu znám,sůl právě perfektně vyčistí střevaToto se dělá i prasatům před porážkou,ale to není naštěstí Váš případ
Je to ono? dobre-zdravi.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.