Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vstupné na pouť

Od: punker* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Je tu někdo z Ivančic? Chystám se tam zítra na pouť a prý vybírají vstupné...je to pravda?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na pouť, jakože na zábavu? Tam se většinou vlezné platí. Nebo se chceš povozit na kolotoči? Tam se platí za konkrétní kolotoč, který navštívíš. Nebo na poutní mši svatou? Tam se ale rozhodně neplatí, leda bys chtěl sám přispět :D

doplněno 27.07.13 18:34:

klara: vím o tom, ale s tím jsem se zatím setkal jen ve velkých městech, což desetitisícové Ivančice zrovna nejsou, takže to tam moc nepředpokládám

klara25

Dneska už se někde platí i jen za to, že vlezeš do areálu poutě :) Jak je to v Ivančicích netuším...

punker*
hodnocení

Mám na mysli areál poutě. Pouť je na náměstí, dřív se tam vstupné neplatilo. V poslední době se platilo na chřestovi slavnosti,ale na pouť mi to přijde docela divný. To už radši zaplatím vstup na koupaliště v tom vedru :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]