Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chodím ke své zubařce se zánětem zubu a paní zubařka provádí při každé návštěvě čištění - ošetření kořenových kanálku zubu, což je značně bolestivá záležitost ...
Ošetření - "štourání" v kanálkách provádí bez umrtvení - anastezie a otázka je zda je tento postup normální a nebo zda raději přejít k jinému zubaři který nebude takový "řezník"?
Před třemi lety mi takto léčila podobně jiný zub - přibližně 5 měsíců - cca 20 návštěv čištění kanálků při značné bolesti ... až jednoho dne, před dalším mučednickým čištěním, zub toho měl asi už dost - půlka ho upadla ... natož zubařka přistoupila k okamžité extrakci ... a následně jsem zaplatil tři tisíce za porcelánový z můstkem ...
Navíc ted mi léčí zub, který je skoro černý, je to stolička - teda už jen jedna její půlka, která dle mého názoru nemá v mé hubě valného významu, ale paní doktorka dostává od pojištovny za jedno "proštournutí kanálku" cca 700.-kč ... za okamžitou extrakci by dostala jednorázově 168.-kč ... v tom já spatřuju její snahu o záchranu takovýho mrzáka ...
Rozhodl jsem se, že sjedu na pohotovost a zub tam skončí v koši a bude pokoj a hledám si jiného zubaře ...
jak ti pichne anestetikum tak se ti nervy v zubu stáhnou a ona nic nevidí a neudělá to pořádne to mi řekla moje zubní asi proto ti taky nedá anestetikum
Je zajímavé, že plno zubařů v tom problém nevidí - dát před čištěním kanálků anestetikum ... ba naopak - tvrdí, že ti co ho nedávájí nejsou zubaři, ale řeznící a měly by okamžitě vrátit diplom ... není zubař jako zubař ... já myslím, že ti co ho nedávájí za prvé šetří a za druhé nahánějí čas a šetří si práci ...
doplněno 27.07.13 11:48:a za třetí si neváží svého pacienta ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.