Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si poslat peníze na PayPal

Od: ellhonza* odpovědí: 9 změna:

Nějayký způsob jak si poslat peníze na Pay Pal když nemám bankovní účet ani kartu platební? ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Poštovní složenkou nebo přes jiný Paypal účet. Jinak ono dneska lze založit účet na Paypal bez fyzického účtu?

ellhonza*
hodnocení

Aha takže musí mít i účet.. Ach jo :-D

kangaroo*

Já jsem si vytvořil u banky "virtuální" účet u KB ke klasickému účtu a pak to fungovalo, že přes tento účet jsem poslal 20USD na můj Paypal účet a oni finálně aktivovali můj PP účet a peníze obratem poslali zpět, ale to už je cca 7let zpátky, ale přes tvůj jmený účet to musí jít určitě je to kvůli nepraní špinavých peněz. Takže pokud si pak budeš chtít vybrat peníze, tak to půjde vždy přes tento účet v ČR.

joudic*
hodnocení

0x

paypal zalozit lze, ale to je tak cele, bez propojeni s uctem je nefunkcni/neovereny, a bez propojeni s kartou ma tak nizke limity transakci, ze je k nicemu :)

Mám pro obchodování s čínskými e.shopy konto v M.bank. to mám napojené na Paypal. Za vedení účtu aní za transakce se u nich nic neplatí takže mě jedno konto navíc nijak nezatěžuje a tím že si na M. konto převedu jen minimální hotovost potřebnou k tomu obchodu mám jistotu že se mi nikdo nedostane na běžný účet. A to ani kdybych platil kartou.
Nesmím tady dělat reklamu ale myslím že momentálně běží akce že ti při založení studentského konta M.banka přidá i malou finanční premii.
ellhonza*
hodnocení

díky za tip mrknu na to ;)

ellhonza*
hodnocení

a víte kolik to muze být? :)

Viděl jsem reklamu že 500.- a jestli znáš někoho kdo u nich už konto má a řekneš že tě k ním doporučil tak ten údajně dostane 200 za propagaci. Víc ale psát nebudu protože by mě tu okamžitě někdo napad že čekám že uvedeš mě ;)
ellhonza*
hodnocení

Zatím spíš koukám po ČSOB, ČS nebo FIO .. :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]