Nejste přihlášen/a.
Našiel som nové ubytovacie zariadenie na stránke v Termal Parku Bešeňová na stránke www.besenovanet.eu. Máte nejké skúsenosti s dovolenkou v Termal Parku Bešeňová.
Miška
před 2 roky jsem byl kousek od Bešeňové v Liptovském Mikuláši a byli jsme v Tatralandu. Vyšláli jsme na Chopok, navštívili jeskyni, pak jsme jeli na Štrbské pleso.
Bohužel, jak pořád říkáme "narodili jsme se na hnoji" měli jsme smůlu na počasí. Bylo chladno, mrholilo, mlha. Jinak příroda je tam pěkná, škoda, že Slováci toho neumí využít. V Liptovském Mikuláši jsme nemohli najít nějakou restauraci. Obsluha je líná a neochotná. než si vás všimnou a obslouží, u nás by to stihli 2x rychleji. V Štrbe jsem byl v nádražní hospodě. co nabízeli na jídelním lístku neměli. A to jsem chtěl jen slovenskou specialitu halušky. Džus vytáhli z vypnuté lednice a pak jsme zjistili, že byl prošlý. Obsluha si nás taky nevšímla a to jsme byli jediný v hospodě. za hodinu nám měl jet vlak a začali jsme se bát abychom ho stihli. Jenom tam chlastají a nežerou. Toto mi potvrdilo i mnoho dalších lidí, a bohužel i někteří Slováci mi dali za pravdu, když jsem jim to řekl. V tatralandu to bylo pěkný. Ani nevadilo, že bylo škaredě. Snad se za ty 2 roky něco změnilo, i když pochybuji.Tak hodně štěstí.
Bešenovou také nedoporučuji , to raději zůstanu doma! = ceny přemrštěné a využití bazénu bylo nulové(tenkrát jsme dal na doporučení známého a víte jak jsem ho pak proklínal
)
Podhajská supr (na celé čáře)
a Tatralandia taky dobrá, ale řekl bych je více zaměřená pro vyblbnutí vašich děti a , ale za peníze co tam utratíte máte SUPROVOU DOVČU U MOŘE S PLNOU PENZÍ
a ten MEDER, byl jsem tam pouze jeden den a taky dobrý
P.S. velmi mnoho lidí jezdí do Madarska kousek od Mederu a všichni jsou max spokojeni, ceny tam jsou a bazénu relax spousta
ale já osobně jsem tam nebyl, takž vám nemohu říci co a jak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.