Nejste přihlášen/a.
Mám problém se spánkem.
Mám nepravidelný pracovní režim, špatně spím a i pokud se i dostatečně dlouho vyspím jsem stejně pořád unavený.
V noci nechrápu, nikdo si mi nestěžoval, apnoe to asi nebude.
Dá se stím něco dělat?
Máte někdo zkušenosti se spánkovou laboratoří?
Znáte nějakou v Praze? Kolik by to mohlo asi stát? Zdravotní pojišťovnu mám VoZP (vojenská zdrav. poj.) ta to prý nehradí.
Také to může být nějaká porucha,třeba,špatně funguje štítná žláza,bylo by nejlepší zajít ke svému doktorovi aby vám vzal krev na štítnou žlázu,nebo na cukrovu,na cholesterol možná není něco v pořádku štítná žláza udělá hodně třeba máte nedostatek hormonu a proto jste često unavený
Procovala jsem i ve dvou zaměstnáních + rodina, a spala jsem dobře, než jsem jednou nastoupila na noční o víkendu, pracovala jsem jako recepční v hotelu. No a bylo vymalováno, ráno jsem přišla domů a celý den nezamhouřila oka, k večeru jsem byla úplně vyřízená, že jsem volala do práce, že na druhou noční nepřijdu, že to nezvládnu, že jsem vůbec nespala. Musela zaskočit kolegyně, no a pak jsem už nikdy v životě noční směnu neměla. Někomu směny nevadí, ale druhý je nezvládne. To je moje zkušenost. - pt
Tak ano, pokud vstanete normálně a jdete na noční, jste už na začátku směny třeba 14 hodin vzhůru (= při ranní směně byste tou dobou šla spát). Na konci noční směny to je 22 hodin nonstop. Když po noční opět nespíte, ztěží se dá čekat, že půjdete i na druhou noční, tj po nějakých 38 hodinách, a že ji ještě i celou přežijete - a ještě kdybyste zpátky třeba řídila, po nějakých 48 hodinách nonstop bez spánku.
Jinak zkušenost mám tu, že jsem unavený nonstop. Unavený bych nebyl (a nejsem), kdybych mohl (a v období, kdy můžu) produktivní činnost vykonávat od odpoledne do nočních hodin a spát tak od čtyř do jedenácti.
Alkoholická nebo nealkoholická nebo je to jedno. Nerad bych se k tomu špatnému spaní ještě naučil chlastat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.