Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny kolegy a prosím o jakousi navigaci na Aukru ohledně poplatků.
Pokud prodávám svoji "věc", nějak neřeším vrácení poplatků a placení provize z obchodu, ale teď vznikla jiná situace, prodal jsem předmět, který mi k prodeji svěřila ségra s tím, že ji dám čistý zisk z aukce. Ptám se tedy, lze někde tento čistý zisk z prodeje jednduše zjistit? Nějak jsem to nenašel...
Tím myslím: "čistý zisk = -poplatky za vystavení +prodejní cena -zaplacení provize +vrácené poplatky"
Předem díky, pokud víte, kde to o konkrétním jednotlivém obchodu najít, hezký den!
Aukro - nápověda - aukro poplatky - výše poplatků a ceník služeb - ceník služeb.
Je tam vše vcelku podrobně rozepsáno,co se týče poplatků dle kategorií,v které byl předmět prodáván.Výše poplatků se odvíjí i od koncové ceny, za kterou byl předmět prodán (vydražen).
Ano, o ceníku samozřejmě vím, jde mi o to, jestli si můžu někde vyhledat svoji konkrétní ukončenou aukci a zjistit potřebné částky, bez toho abych je počítal podle ceníku...
Je to skoro ono, jde zjistit rozdíl mezi původním a novým stavem účtu, ale nevím jak bych se dopočítal, kdybych měl víc prodejů najednou...
Nicméně v tuto chvíli jste mi velmi pomohl, DÍKY!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.