Nejste přihlášen/a.
jsem v registru.kde mám nezapl.dluh z r. 2006 vím i jakou částku ale ráda bych věděla jak dlouho budu ještě evidovaná i pozaplacení a bych měla nárok si zažádat o úvěr?Děkuji za odpověď.
Zde jsem Vám stáhla adresu Centrálního registru dlužníků, kde jistě najdete potřebné informace a nebo kontakt na poslání Vašeho dotazu: centralniregistrdluzniku./...
Záleží, jaký registr myslíte, v tuto chvíli se jako občan můžete dostat hlavně do dvou: bankovní a nebankovní provozuje CBCB www.cbcb.cz a další nebankovní je SOLUS www.solus.cz.
U obou těchto společností lze zažádat o výpisy poslané dobírkou přímo na Vaší adresu. Žádosti a podmínky najdete na jejich webech, stejně jako aktuální účastníky těchto registrů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.