Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit od jaké frmy jsem v reg.dlužníků

Od: misa* odpovědí: 2 změna:

jsem v registru.kde mám nezapl.dluh z r. 2006 vím i jakou částku ale ráda bych věděla jak dlouho budu ještě evidovaná i pozaplacení a bych měla nárok si zažádat o úvěr?Děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Zde jsem Vám stáhla adresu Centrálního registru dlužníků, kde jistě najdete potřebné informace a nebo kontakt na poslání Vašeho dotazu: centralniregistrdluzniku./...

antron
hodnocení

0x

Záleží, jaký registr myslíte, v tuto chvíli se jako občan můžete dostat hlavně do dvou: bankovní a nebankovní provozuje CBCB www.cbcb.cz a další nebankovní je SOLUS www.solus.cz.

U obou těchto společností lze zažádat o výpisy poslané dobírkou přímo na Vaší adresu. Žádosti a podmínky najdete na jejich webech, stejně jako aktuální účastníky těchto registrů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]