Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dědeček bude mít 80té narozeniny a už dlouho si lámu hlavu, co mu v mém věku (15) s omezenými možnostmi koupit .
Žije v paneláku. Na počítač moc nechodí, na televizi se dívá akorát na zprávy.. Má doma korelu, napadla mě nějaká knížka o korelách, ale tu mu dávala minulý rok sestra a knížky i jiného druhu dostává pořád a mě už to připadá trapné . Rodiče dávají nějakou pokázku nebo pobyt (nevím, co to je) do pivovaru, tak možná něco originálního s pivem odemně k tomu? Čokoládu nejí a nesmí, takže bonboniéra bohužel nepřipadá v úvahu
. Když hledám, nenacházím nic originálního, moc fantazie nemám, takže bych potřebovala pomoc, protože mu chci udělat radost
.
Díky za všechny nápady.
Nevím, kde dědeček bydlí, ale obvykle se staří lidé rádi vracejí tam, kde prožili dětství, nebo mládí, nebo prázdniny. Já bych dědečkovi navrhla takový výlet. Mohli byste jej s rodiči vyvézt autem, tam, kde by rád zavzpomínal na pěkný, prožitý kus života. Určitě Vám bude rád vyprávět, kdo tam bydlel, s kým kamarádil, kam chodíval a bude moc rád, když to prožijete s ním. - pt
Nedávno jsem viděl v TV, že nějaká věkově podobná babka dostala vyhlídkový let sportovním letadlem a docela si to užívala.
doplněno 25.07.13 12:43:naše babička dostala poukaz na "den v lázních", kde ji různě namáčeli, masírovali, relaxovali... taky se jí to moc líbilo.
doplněno 25.07.13 13:03:jo sory, nevšiml jsem si věku. Tak předpokládám, že dostane něco většího od rodiny jako celku, a ty mu můžeš dát za sebe prakticky jakoukoliv drobnost, co potěší. Nebo mu něco vyrob, to je taky vděčné.
Verunko,což takhle dědečkovi koupit pěknou knihu o cestování,myslím různé kraje,jejich zvyky,jejich památky,atpod.Kniha je opravdu nejlepší přítel člověka,a zvláště pro starší lidi.
Maminka ti jistě s finanční částkou pomůže
Tento problém jsem resil nedávno a clověk kolem 80 mi na tuto otázku odpoveděl: Chlapče, v tonto věku se člověku můžes zavděčit už jen pořádnou rakví...
Dědeček je asi podle "čokoládu nejí-nesmí" cukrář? (tedy má cukrovku) , v tom případě něco slaného tím děda určitě nepohrdne nějaký dobrý koš se štanglou lovečáku , vysočinu a různý dobroty a k tomu nějaký časopis s křížovkama, mého dědu strašně zajímají zvířata a nic ho neupoutalo do křesla víc než DVD s cizokrajnými tvory.
doplněno 25.07.13 20:13:Můžeš koupit bombonieru pro diabetiky (tedy bez cukru) jsou dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.