Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je tu někdo mezi vámi který má zaplacený zájezd z CK Solymar? Vím že ted mají problemy Jen se chci zeptat jak byste postupovali vy? maji týden na vyřešení problemu...zatím nezkrachovali ale i to se může bohužel stat
Děkuji za odpovědi
Dobrý den,
máme zaplacený turnus na září. O problémech vím. Dnes jsem se snažil dovolat a povedlo se. Telefon mi zvedl přímo jednatel společnosti. Tvrdil, že se jedná o mediální bulinu, ža vina je na straně letecké společnosti. Hovořil o tom, že se snaží domluvit jinou společnost a zajišťují novou pojistku, která jim byla zrušena s osmidení výpovědí vlivem změny majitele. Rád by cestovku dále provozoval. můžeme se prý přímo zastavit v cestovce. Na stránky budou vyvěšovat prohlášení. Zájezdy v příštím týdnu nabídnou na jiný termín nebo se domluví jinak. To je pro shrnutí, co jsem se dozvěděl.
Osobně ještě tak týden, čtrnáct dní počkám, jak to dopadne. Pak asi budu požadovat vrácení peněz.
No nevím, ta rétorika mi připomíná jiné CK, které už nejsou mezi námi. Majitel se pochopitelně snaží situaci zachránit, takže vám ani nikomu jinému naplno neřekne, že jsou na tom blbě. V každém případě v září už jistě budete vědět, jak se věci mají...
Ano tomu s Abbasovou celkem věřím. Nechápu proč zrovna ona musí se svými jistě namalými příjmy volit zrovna nízkorozpočtovou CK. Když někam jedu za malé peníze, musím přece počítat s tím, že to na místě nebude 5* hotel all inclusive, to dá rozum.
Problémy s odlety jsou jiná věc.
Dobrý den jak řešíte situaci? nebo čekáte až se neco bude dt zatim to porad resi dekuji za odpoved
Děkuji za info ted maji na stránkch novy prohlaseni do konce pristiho tydne by snad melo byt jasno jsme stoho fakt nastvany tesili jsme se tak
Dobrý den ted to přeunuli na pristi tyden kvuli dovolene generalniho riditele jak se na to divate ted? Věříte jim nebo jste proti ... Jak budete postupovat dal? Hezky večer
No a příští tyden bude mít dovolenou sekretářka a pak "paní co to má nastarosti" ATD.
akorát se snaží získat čas sice nevim kčemu ale podle toho to tak vypadá.
Tvrdě do nich MIRI735
tak nějak něchápu, proč jste si nezaplatili dovolenou u nějaké známější a renomovanější CK. Navýšení zanedbatelné a min. za ty starosti to nestojí.
Zdravím vás.
Pokud máte zájezd nakoupený přes Slevomat, obraťte se právě na něj.
Myslím, že to problémy vyřeší. Pokud jste se již nedomluvili s CK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.