Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystáme se s přítelem na týdenní dovolenou do jednoho penzionu u Lipna. Máte nějaké tipy na výlety v okolí? Jakékoliv zaměření. Děkuji za tipy
Já mám Šumavu rád a tak tvrdím, že komu se líbí příroda, těžko tam ´šlápne vedle´... Tak jenom namátkou:
- klášter Vyšší Brod (příp. k tomu Zlatá koruna)
- Rožmberk
- Č. Krumlov zámek, zahrada, grafitový důl, Kleť (rozhledna+observatoř), Boletice (býv. vojenský prostor - cyklo nebo pěší)
- slatě (Chalupská, Tříjezerní)
- Boubín
- Knížecí pláně
- okolo Vydry
- jezera Prášilské (i když tam je teď ´měsíční krajina´), Laka, Černé, Čertovo
- Lovecká krčma Františkov (u Kvildy) - vynikající kuchyně, ale je nutná rezervace předem, někde už jsem tu psal telefon
- stezka ´v korunách stromů´ u Grafenau (Neuschönau) v Německu, nejkratší cesta je přes Strážný - ta lipenská je ´čajíček´
.
.
.
Tak jsem našel i ten telefon na Loveckou krčmu - 388435539, sice to bude vypadat, že mne platí jako ´nadháněče´, ale ne - jen rád dobře jím a tam se jí výtečně (ceny cca ´pražské´), takže i doporučuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.