Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet - vrácení peněz

Od: fretka323* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

koupil jsem si tablet -- největší chyba mého života -- Koupil jsem si goclever R83, v době kdy na něj ještě nebyly recenze. Takový šmejd by jsem si nekoupil už nikdy. Asi před měsícem odešel display (prasklý digitalizér) tak jsem ho poslal do reklamace a vrátil se po 27 dnech (čekal jsem ži mi ho nevrátí a Alfacomp bude vracet prachy) po 3 dnech jsem ho do reklamace nesl spátky protože baterka vydřela nanejvýše 2 hodiny a navíc jak lezly do toho tabletu pro ten display tak asi museli to víčko páčit šroubovákem. Byl nehoráně dodrápaný a byly v něm dirky v místě kde se setkává tělo tabletu a zadní kryt. Poslal jsem jim ho přes Alfu spátky ale oni řely že tu baterku by asi neuznaly ale napíše to tam tak to pošle jako poškození v servise --nemám nárok na vrácení peněz po 30 dnech. Jak jsme říkal takový šmejd by jsem si už nekoupil a dost brzo po koupi jsem se díval po jiném tabletu a hooodně se mi líbil samsung galaxy tab2 7.0 (a hlavně je to značka, u samsungu se mi ještě nestalo aby to byl šmejd). Jaké mám šance na vrácení peněz? Tablet není ani půl roku starý ale chtěl by jsem ho vrátit a vzít spátky moje 3500,- a koupit si za to ten galaxy tab. Co musím udělat aby mi alfa ty prachy vrátila? Když byl v reklamaci poprvé tak jsem doufal že ho vrátí pozdě a keš bude můj ale te se na tu ,,závadu servisu" nevstahuje 30ti denní lhůta tak nevím. poradí mi někdo

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Poradim. kolik stoji ten Galaxy? Jak proboha muzes porovnavat dva uplne odliste tablety v jine cenove relaci?

a zadne poskozeni servisu ti taky nemuseli uznat. Nemel si takovy vyrobek vubec prevzit. Narok na reklamaci mas po trech stejnych reklamaci, nebo ctyr ruznych. Od tech predeslych musis mit doklad o provedene oprave a uznane oprave. Takze kdyz ti trikrat neco opravi, a ty pujdes po ctvrte reklamovat tento tablet, rekni ze chces odstoupit od smlouvy a ze trvas na vraceni penez. Tablet se posle do servisu a pokud uznaji,ze opravdu je tam zavada, dostanes penize zpet.

fretka323*
hodnocení

Tyto tablety nejsou v rozdílné cenové kategorii. Ten model co chci nestoji ani 4k. Při přebírání jsem nebyl.

doplněno 24.07.13 20:43:

Do servisu to teď přijaly, pamatovaly si taťku a a neřekli ani slovo ale dá se uplatnit oprava jima způsobené chyby jako reklamace aby jsem mohl požadovat peníze?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]