Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem si tablet -- největší chyba mého života -- Koupil jsem si goclever R83, v době kdy na něj ještě nebyly recenze. Takový šmejd by jsem si nekoupil už nikdy. Asi před měsícem odešel display (prasklý digitalizér) tak jsem ho poslal do reklamace a vrátil se po 27 dnech (čekal jsem ži mi ho nevrátí a Alfacomp bude vracet prachy) po 3 dnech jsem ho do reklamace nesl spátky protože baterka vydřela nanejvýše 2 hodiny a navíc jak lezly do toho tabletu pro ten display tak asi museli to víčko páčit šroubovákem. Byl nehoráně dodrápaný a byly v něm dirky v místě kde se setkává tělo tabletu a zadní kryt. Poslal jsem jim ho přes Alfu spátky ale oni řely že tu baterku by asi neuznaly ale napíše to tam tak to pošle jako poškození v servise --nemám nárok na vrácení peněz po 30 dnech. Jak jsme říkal takový šmejd by jsem si už nekoupil a dost brzo po koupi jsem se díval po jiném tabletu a hooodně se mi líbil samsung galaxy tab2 7.0 (a hlavně je to značka, u samsungu se mi ještě nestalo aby to byl šmejd). Jaké mám šance na vrácení peněz? Tablet není ani půl roku starý ale chtěl by jsem ho vrátit a vzít spátky moje 3500,- a koupit si za to ten galaxy tab. Co musím udělat aby mi alfa ty prachy vrátila? Když byl v reklamaci poprvé tak jsem doufal že ho vrátí pozdě a keš bude můj ale te se na tu ,,závadu servisu" nevstahuje 30ti denní lhůta tak nevím. poradí mi někdo
Poradim. kolik stoji ten Galaxy? Jak proboha muzes porovnavat dva uplne odliste tablety v jine cenove relaci?
a zadne poskozeni servisu ti taky nemuseli uznat. Nemel si takovy vyrobek vubec prevzit. Narok na reklamaci mas po trech stejnych reklamaci, nebo ctyr ruznych. Od tech predeslych musis mit doklad o provedene oprave a uznane oprave. Takze kdyz ti trikrat neco opravi, a ty pujdes po ctvrte reklamovat tento tablet, rekni ze chces odstoupit od smlouvy a ze trvas na vraceni penez. Tablet se posle do servisu a pokud uznaji,ze opravdu je tam zavada, dostanes penize zpet.
Tyto tablety nejsou v rozdílné cenové kategorii. Ten model co chci nestoji ani 4k. Při přebírání jsem nebyl.
doplněno 24.07.13 20:43:Do servisu to teď přijaly, pamatovaly si taťku a a neřekli ani slovo ale dá se uplatnit oprava jima způsobené chyby jako reklamace aby jsem mohl požadovat peníze?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.