Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak navázat konverzaci se servirkou?

Od: poke odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, normálně mi flirtování s ženami nedělá velké problémy (nestěžuji si), ale vykolejila mě situace když mě oslnila jedna servírka, nevím jak mám začít, protože ona je vlastně v práci a cokoliv ji řeknu tak si to tak neveme, protože je to i trochu její povinnost být milá na hosty. Když ona je tak pěkná a já ani nevím jak začít jo je nám tak stejně ( devatenáct či dvacet) Děkuji za rady...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

4x

Zeptej se jí v kolik končí a jestli na ni můžeš počkat a doprovodit ji - a pak už nebudeš host. A nebo kdy má volno, že bys ji rád někam pozval - bylo-li by libo... :-D

doplněno 24.07.13 11:43:

Tak ať se zadaří... ;) A hlavně se ptej tak, jakobys beze všech pochyb očekával kladnou odpověď - např. "Počkám na vás/tebe, chcete/š?" (namísto "Mohl bych na vás/tebe počkat?" nebo dokonce "Nechcete/š, abych na vás/tebe počkal?"). Na takto položenou otázku se hůže odpovídá "Ne."... ;)

poke
hodnocení

Zkusím ziiiiitra :D
joudic*

to je moc naprudko, tim ji poleka "aa zas dalsi balic" se servirkama je treba opatrne, takovych jako ty tam ma 20 denne :) prvni je treba otuknout, slecno sem slecno tam, usmevy, ocni kontakty, to pude :) bud se usmeje nebo nic a smula

hodnocení

2x

No právě tak jak píšete. Slečno, já vím že to máte v popisu práce, ale nebyl by pro mě i jeden civilní úsměv?

poke
hodnocení

Děkuji, stim úsměvem je to fakt dobrý (y)

figurek*
hodnocení

2x

zkus styl podle filmu Jáchyme hoď ho do stroje.

Zeptej se : Slečno, nepotřebujete za 100 korun drobný?

A vysyp před ni 100 korun v drobných. Já myslím, že slečna zareaguje velmi pozitivně.

hodnocení

0x

Jsem v podobné situaci... mám tendence na její otázku "Jestli si budu ještě něco přát?", odpovědět, že její telefon, ale přijde mi to trapné...

poke
hodnocení

Jojo tak to ja taky, a jak to na ni zkusite? :D

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Za mého mlada, náš kapelník v restauraci přidrzle, ale většinou úspěšně odpovídal na bezelstný dotaz servírky: Co si dáte? ,,VÁS,, Jemu, prevítovi to většinou úspěšně prošlo. A je pravda, že byl starší, asi 24 let.

buss
hodnocení

0x

Pozvat někam, počkat až skončí, buď bude souhlasit, nebo odmítne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]