Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na přání k osmdesátinám

Od: sanyo* odpovědí: 2 změna:

Dostal jsem rodinný úkol, abych sestavil do TV Šlágr rodinné blahopřání pro naší : manželku, maminku, babičku a prababičku k jejím "osmdesátinám". Kupon již mám, ovšem nějak jsem se zasekl... Chtěl bych , aby to mělo trošku hlavu i patu a trošku se to rýmovalo. Přát budou manžel, 3 děti, vnoučata i pravnoučata. Prosíííímm nepomohl by mi někdo s např. svou zkušeností sestavit toto přání? Byl bych moc vděčný ... Snažil jsem se to najít na int..., ale našel jsem jen běžné věci, d ě k u j i! Možná že tipy využijí i ostatní rádcové a rádkyně.

doplněno 23.07.13 22:07:

Oběma děkuji - paráda, z toho se už dá něco "uvařit", to bude mít určitě babička radost, díííííky , jdu ještě poskládat jména vnoučat a pravnoučat, musím to prokonzultovat, abych něco v rodině nepopletl...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
80 let tu žila žádnou srandu nezkazila tak pro naší babičku dané zahrát písničku.Přejeme jí mladí stáří ať se jí furt dobře daří i když je dnes naměkko do stovky má daleko. každý kdo tu dneska byl rád jí přeje spoustu sil. ať jí život dlouho baví, s láskou přejem hodně zdraví .
doplněno 23.07.13 16:46: Má tam být DÁME zahrát né dané. A koukám že se mi tam třikrát opakuje přeje a přeje . Víc toho dneska ale nespáchám. Končím v práci a mažu k vodě ;)

bibi*
hodnocení

0x

Například: Prosím, zahrajte písničku (tu si vymyslete,co chcete zahrát) např.od Babouků ke krásným kulatým 80tinám pro naší drahou ,(nebo milovanou,vyberte si) manželku,maminku,babičku a prababičku paní XXX XXX z XXX (Jméno,příjmení, a vesnice,nebo město, kde žije). Milá maminko, nebo milá babičko, přejeme ti hodně zdraví, štěstí a spokojenosti ke Tvým dnešním 80. narozerninám,abys byla stále fit a zdravá,to ti dneska přejeme naše babičko drahá. Blahopřejí manžel (jméno),syn nebo dcera (jméno, vnoučata (jméno a jestli máte i nějaké nejmenší pravnouče,tak klidně napiště vnoučata a nejmladní pravnouček, nebo pravnučkaXXX (jméno). Klidně bych to takhle nechala,co více vymyslíte,už je jenom na Vás. Rým tsm je. Doufám,že jsem Vám alespoň trošku pomohla tak nějak navodit blahopřání k 80 tinám pro Vaší babičku.

Můžete tam i vepsat k tomu doprostřed,že jí jako rodina děkujete za starostlivost,péči a pomoc v životě. Můžete to samozřejmě taky upravit. toto slýchávám od pisatelů poměrně často, v písničkách na prání nebo k narozeninám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]