Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolavá záda

Od: levandulka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den už třetí den mě bolí záda, asi bych řekla že svaly okolo páteře. Nemůžu se ani narovnat, i když ležím tak se nemůžu otočit, bolí to. Zkoušela jsem to nahřát teplou vodou ale nepomohlo nic.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Nezbývá Vám, než navštívit lékaře. Jedině on Vám pomůže zbavit se bolesti po důkladném vyšetření a nalezení příčiny Vašich bolestí. Netrpte, nezkoušejte samoléčení a obraťte se na odborníka. Je to samozřejmě Vaše zdraví. Přeji brzké zlepšení.

Se zády jsem si užil své a užívám stále. Vždy mi říkali, že na záda nikdy mokré teplo (teplou vodu), ale vždy teplo suché. Vám doporučuji navštívit lékaře.

au1
hodnocení

0x

lumbago, neboli hexnšus :D taky ho teď mám, třetí den, jakápak to náhoda... na neurologii, buďto obstřiky, nebo léky na uvolnění svalů.

hodnocení

0x

Zdravím.Pokud Vám ta bolest vystřeluje např.do kyčlí,stehen,lýtek i třeba chodidel a konečků prstů bude to jednoznačně lumbágo-bederní ústřel.Opravdu to není švanda:(Páteř je páteř.Můžete mít i výhřez meziobratlových plotének...Ale,v prvé řadě-šupky,dupky k lékaři.Píchne Vám hned injekci přesně na to místo,kde je zánět-tzv.obstřik.Tím se Vám uvolní svalstvo a Vám se opravdu uleví*hej*Pokud to bude bolet i v dalších dnech,budete dostávat další injekce,které by měly pomoci,a také je důležitá konzultace s lékařem,co a jak s tím dále.Hlavně-nenoste nic těžkého,žádné prudké pohyby a pozor na průvan!

bibi*
hodnocení

0x

Dobrý den. Mám pro Vás nejlepší tip: vyhledejte pomoc Kyneziologa - terapeuta,to je doktor,co se zabývá držením těla a hlavně páteří. a bolavými zády. Napraví Vás,máte ztuhlé svaly kolem páteře,vím o čem mluvím, před deseti let jsem je měla také ztuhlé. teplo ani teplá voda Vám na to stačit nebude,, potom si zajděte ještě záda namasírovat,ale se svaly uvolnily a přestali bolet.Je možné,že Vás třeba můžou záda boelst po té nápravě ještě druhý den,věřte ale,že do 3 dnů to odezní a bolesti budou ty tam. Máte nejspíš trochu zablokovanou páteř,proto jsou ty svaly stažené a nemůžou se uvolnit. Je to dnes už běžný problém skoro celé naší populace. Běžně to bývá na horní partii páteře,nejvíce však na hrudní části.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]