Nejste přihlášen/a.
Dobrý den už třetí den mě bolí záda, asi bych řekla že svaly okolo páteře. Nemůžu se ani narovnat, i když ležím tak se nemůžu otočit, bolí to. Zkoušela jsem to nahřát teplou vodou ale nepomohlo nic.
Dobrý den. Nezbývá Vám, než navštívit lékaře. Jedině on Vám pomůže zbavit se bolesti po důkladném vyšetření a nalezení příčiny Vašich bolestí. Netrpte, nezkoušejte samoléčení a obraťte se na odborníka. Je to samozřejmě Vaše zdraví. Přeji brzké zlepšení.
Zdravím.Pokud Vám ta bolest vystřeluje např.do kyčlí,stehen,lýtek i třeba chodidel a konečků prstů bude to jednoznačně lumbágo-bederní ústřel.Opravdu to není švandaPáteř je páteř.Můžete mít i výhřez meziobratlových plotének...Ale,v prvé řadě-šupky,dupky k lékaři.Píchne Vám hned injekci přesně na to místo,kde je zánět-tzv.obstřik.Tím se Vám uvolní svalstvo a Vám se opravdu uleví
Pokud to bude bolet i v dalších dnech,budete dostávat další injekce,které by měly pomoci,a také je důležitá konzultace s lékařem,co a jak s tím dále.Hlavně-nenoste nic těžkého,žádné prudké pohyby a pozor na průvan!
Dobrý den. Mám pro Vás nejlepší tip: vyhledejte pomoc Kyneziologa - terapeuta,to je doktor,co se zabývá držením těla a hlavně páteří. a bolavými zády. Napraví Vás,máte ztuhlé svaly kolem páteře,vím o čem mluvím, před deseti let jsem je měla také ztuhlé. teplo ani teplá voda Vám na to stačit nebude,, potom si zajděte ještě záda namasírovat,ale se svaly uvolnily a přestali bolet.Je možné,že Vás třeba můžou záda boelst po té nápravě ještě druhý den,věřte ale,že do 3 dnů to odezní a bolesti budou ty tam. Máte nejspíš trochu zablokovanou páteř,proto jsou ty svaly stažené a nemůžou se uvolnit. Je to dnes už běžný problém skoro celé naší populace. Běžně to bývá na horní partii páteře,nejvíce však na hrudní části.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.