Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jak je možné,že doposud nám chodilo vyúčtování za elektřinu od čezu,a ted od nějakého Comfort energy?
žádnou smlouvu jsem s něma nepodepisoval, a chtěl bych teda vědět co s tím? V mé nepřítomnosti vyúčtování manželka samozřejmě zaplatila, a až pak z dokladu jsem začal zjištovat co vlastně platila.
Vůbec tu firmu neznám,ale z čezem asi nemá nic společného.
S ČEZem firma Comfort Energy opravdu nemá nic společného. Je to altrernativní dodavatel energie. Poznal jste jen další variantu starého triku
V tomto případě podomní podvodník (příčí se mi pro to použít slovo prodejce) nabízí levnější elektřinu a tvrdí, že zůstanete u svého dodavatele. A že tento váš dodavatel mění se jen způsob vyúčtování. Ve skutečnosti vám zkusí podstřčit k podpisu novou smlouvu o dodávkách elektřiny a s tím plnou moc k ukončení stávající smlouvy. Bohužel, někdo z rodiny jim to podepsat musel a musel jim ukázat buď smlouvu nebo fakturu se zákaznickým číslem ČEZu. Pokud se to nestalo přímo vám, doporučuji důkladný výslech členů rodiny.
Kontaktujte svého bývalého dodavatele - pravděpodobně zjistíte, že vaše smlouva s ním byla ukončena/převedena k jinému distributorovi. Postup, jak se vr/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.