Nejste přihlášen/a.
jestli mas pochybnosti, dupej pro Postinor, vcera bylo pozde... gumu jsem nikdy nepouzil a vida je mi hoodne let a jsem bezdetny (treba o tech detech nevim) z nekoho to tece i pri vzruseni se spermiemi, z jineho to tece i bez spermii (nebavim se o vrcholu), vsadit se na to neda teda da, ale ta vyhra nikoho vetsinou nepotesi
) Nicmene podle probehnutych testu jsi negativni...
Těhotenský test se vyplatí dělat až den po vynechýní menstruace, ne dřív.
Kdysi si ženy dávaly na potrat horkou lázeň a svařené červené víno, věřily, že to rozproudí krev a případné těhotenství se neudrží, ale nastane potrat ve velmi raném stádiu, něco jako opožděná menstruace.
Pokud nechceš být těhotná, tak nesoulož bez ochrany, nikdy. Ani v době menstruace, protože jsou známy případy, kdy ženy měly paradoxně ovulaci a menstruaci zároveň.
Souložit dvy dny před očekávanou ovulací, je podle mě ideální k otěhotnění. Už jsem to psala v jiném příspěvku, spermie počkají v pohlavním ústrojí ženy na právě uvolněné vajíčko i několik dní, kdežto vajíčko je oplození schopné jen několik hodin. Z právě takové soulože (plánované), kdy ještě nedošlo k uvolnění vajíčka a bazální teplota tedy ještě nestoupla, mi v postýlce spinká dvouletý syn.
Neplodné dny neexitují! Jsou dny kdy je větší nebo menší pravděpodobnost otěhotnění.
Na test je podle mě brzo, počkej na další menstruaci, a pokud nedorazí, tak k doktorovi. Sex bez ochrany má holt i svá negativa.
O bylinkách "na potrat" ani neuvažuj
Zdravím. Tak pokud jsi menstr. normálně dostala asi 5 dní po styku, pak pravděpodobně je vše OK. Ale nejsme gynekologové. Pokud jsi dost stará na provozování sexu, pak bys měla být dost stará i na to, aby sis zašla na gyndu, nechala se vyšetřit a poradila se o vhodné antikoncepci pro Tebe. Ušetříš si nervy a obavy po každém styku, jestli náhodou nejsi těhotná. I k sexu bys měla přistupovat zodpovědně spolu se svým partnerem...
Holka,holka a příteli je kolik,že nemá taky rozum? Nejde jen o těhotenství,ale i o pohlavně přenosné choroby,kondom by měl být součástí i tvé kabelky,když na některé chlapy není spoleh! Když máš strach,tak 2 tablety Postinoru,první max do 72 hod.po nechráněném styku a druhou 12 hod. po té první,cena 300-500,-nejsem si jistá,ale asi budeš muset mít recept napsaný gynekologem.Jinak,na našem trhu je schválená tzv.,,potratová pilulka RU-486,cca za 3500,-ale bude na trhu prý až na podzim a to by pro tebe mohlo být pozdě.A navíc je to docela drahý špás.Jinak,jsi na Netu,tak popis těch tablet včetně cen najdeš i na GOOGLU. A příště raději neriskuj.Přeji ti ať je to s tebou v pořádku.
Těhotenství nelze zjišťovat den po pohlavním styku, ale pokud se nedostaví další menstruace. To vás ve škole neučili? A jestli nevíte tyto základní věci, tak proč souložíte? A bez ochrany? To chcete chytnout nějakou pohlavní nemoc? Ve vaší generaci totiž šoustá kdekdo s kdekým... a myslí si, jak je in a borec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.