Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro nenarozené miminko

Od: vlasatec* odpovědí: 8 změna:
Pěkný letní večer všem,
zítra se chystám na návštěvu k rodičům své doufambrzopřítelkyně. Její maminka bude mít během pár dní miminko. Je vhodné jim přivézt malou hračku do kočárku nebo to mám nechat až se narodí? Předpokládám, že se tam ale jen tak brzy znovu nedostanu. Není to nevhodné když se ještě malý nenarodil?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petam*
hodnocení

2x

Ahoj, řekla bych, že to bude velmi milá pozornost a jistě ji ocení jak maminka, tak tvá doufámbrzopřítelkyně ;)

hodnocení

2x

Naopak,je to velice vhodné a příjemné:)Kup miminku buď tedy plyšáčka,nebo chrastítka,nebo dupačky/prodavačka poradí/:DNebo třeba nočník,těch není nikdy dost:D

xixi*
hodnocení

2x

Nějakou maličkost určitě vezmi. Budoucí maminku to jistě potěší a uděláš si jedno plus do budoucna :D

hop®
hodnocení

2x

Nevím, budu oponovat ostatním, ale s dárkem bych počkal, jsem v tomto ohledu docela pověrčivý.

Dám rodičům pro děcko chrastítko a když se narodí bez ručiček...

Dám pro děcko zavinovačku a nebude mít nožičky...

Samozřejmě nechci čarovat a tomu mimču přeju jen to nejlepší, ale jak říkám, určitě bych počkal až po narození a pak mu (nebo jí) to vynahradil...

hodnocení

1x

Jak to píše Hopík, s dárkem bych počkala, až bude ten špuntík na světě. Zatím bych koupila mamince jako pozornost nějaké vitamíny. Nemyslím pytlík zaprášených rajčat, ale když koupíte plastovou misku a na ní naaranžujete ananas, banány, kiwi, nektarinky, hroznové víno, meruňky /podle toho, co snese Vaše peněženka/, bude mít mamka jistě radost a s chutí se do toho pustí. Já malé nečekám, ale v těch vedrech bych se do toho pustila s daleko větší chutí, než kdyby někdo přinesl třeba flašku vína. Zvláště, pokud by to bylo dobře vychlazené. Tím naprosto nic nezkazíte. :) Tak ať se návštěva vydaří! *placni* Jaga.

vlasatec*

Nakonec je to jen taková naskok návštěva, takže přivezu jen přebytek cuket a dáreček se odkládá Původně jsem to tak vzadu trochu cítil, že by se mělo počkat.

ria*
hodnocení

0x

Určitě : ) nějakého kvalitnějšího méďu : )

vlasatec*
hodnocení

Děkuju moc za radu, nerad bych se předvedl něčím nevhodným. Už mám koupené značkové chrastitko ve tvaru autíčka tak snad to bude oblíbená hračka ;). Pěkný zbytek večera všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]