Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vzít nejlevněji půjčku?

Od: ellhonza* odpovědí: 10 změna:

Kde si nejlépe a nejsnadněji vzít půjčku? Počítám, kolem 7 000 Kč a splácení kolem 300 Kč měsíčně. Díky!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

1x

A co si tedy sjednat přímo úvěr na nákup bez navýšení či jen + manipulační poplatek k pújčce? Nevim to určitě, ale Mall, Alza, Patro,... apod snad některý bude nabízet výhodný splátkový nákup :)

ellhonza*
hodnocení

Myslím, že taťka bez těch 250 Kč měsíčně přežije. Si parkrát nekoupí nějakou tu pí*** a je to ;)

Alza? Zlodějna tam bych platil navíc kolem 2,5k ... :)

hodnocení

0x

Od rodiny?

ellhonza*
hodnocení

Ty jsou rádi, že jsou rádi. Potřebuj poradit banku. Mrkal jsem na air bank, ale pokaždé tam psali, žem i peníze pošlou na účet u nich, ale já u nich účet nemám a nechci. Chci hlavně tu půjčku. ;) Rodina potřebuje nový počítatč a já z brigády budu mít pouze 7k ;)

to poslední co chcete vědět, vzít starý PC. Jen uvažte kolik se namakáte na brigádách pro blbé úroky banky... ale chápu, jste rozhodnutý.

hodnocení

0x

Dejte hodnotnou záruku a já vám půjčím do její ceny a úrok 3%.

hodnocení

0x

už jsem to tady několik krát psal, nejlepší půjčka je ta kterou si nevemete toť moje rada možná si na mne vzpomenete*smich*

kangaroo*
hodnocení

0x

To máš na hry? Nikdo to samé ve starším designu ti plně splní comp do 2000Kč, který může časem a finančně vylepšovat.

ellhonza*
hodnocení

Je to na nový notebook. (Na hry? Je to na vše i hry ;) ) U AirBank by byl při včasném splácení úrok asi navíc bych jako zaplatil jen 800 Kč což na to, že to budeme splácet asi 24 měsíců není špatné.

Hledám ale nejjednoduší řešení tak se vraťmě k otázce ;)

Uvědomujete si, že než dluh splatíte, počítač už nějakou dobu nebude provozuschopný? Nedělejte to! Víte jak vám ty peníze dva a půl roku budou chybět? Víte jak dlouho se dá přežít za 800kč měsíčně? Nemluvíme o hře s čísly a hře s bankomatem, ale o živobytí. *hej*Já vím, že nepíšu k věci, ale vím naprosto přesně, že takhle začínají všechny finanční průsery! *hej*Nedělejte to, nepůjčujte si na takovou číčovinu! *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]