Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám takový dotaz. Hodně lidí mi říká, že se chovám jako holka a ptají se mě jestli nejsem na kluky, což nejsem. Jak bych se měl chovat jako normální kluk? Popravdě se asi správně nechovám. Baví mě zpěv, tanec, hraní na klavír a kytaru, móda, čtení, jazyky, starat se o děti (chtěl jsem být učitel), herectví, vaření... Vím měl bych s něčím přestat, ale bojím se, že to potom nebudu já, ale pro sebe chci to nejlepší, takže poradil by mi někdo, jak se chovat jako normální kluk? Předem díky za odpovědi
myslíš, že chlap který zpívá, tancuje, hraje na klavír, umí vařit a dbá, aby nechodil oblečený jak strašák do zelí, ten musí být na kluky?
Jestli zvládáš všechno co jsi vyjmenoval, pak ti dávám palec nahoru , protože to všechno časem uplatníš. Jestli budeš chtít sbalit nějakou svoji vyvolenou, pak ji spolehlivě sbalíš na tanec, na klavír a na zpěv. Když ti bude víc let, pak ji spolehlivě sbalíš na starost o případnou rodinku a když jí uvaříš dobrý oběd, pak tvoje hvězda okamžitě vysoko stoupne.
Tak ti radím, neposlouchej kyselé řeči a dělej to co umíš, to co tě baví, buď sám sebou atd.
Jako normální kluk? Nedat na řeči ostatních a mít svůj názor. Na tvých hobby není nic špatného. Jsi prostě kulturně a umělecky založený a v budoucnu najdeš holku, které to bude imponovat.
Za sebe můžu říct, že když má chlap rád děti a umí uvařit, tak je to pro mě dost přitažlivé. A klavír nebo kytara, to je...
A takových je nás hodně.
Nezavděčuj se ostatním, ale sobě.
Pokud jednou v životě ustoupíš od svých zájmů a koníčků jen proto, že to okolí nevoní, tak už pak budeš ustupovat pořád.
Nedej si do toho kecat a svým koníčkům se věnuj Předpokládám, že se pohybuješ mezi dorostenci, náctiletými či prostě mladými lidmi, kteří těžko vydejchávají individualitu a to, že někdo nezapadá do hetero a podobných škatulek. Ono jim to časem docvakne, neboj
A pokud ne, přátelit se s nimi přece nemusíš. Máš na výběr, můžeš se obklopit takovými, pro které budeš normální fajn kluk.
A i kdyby jsi na kluky byl, je to jen a pouze tvoje věc.
Dobrý den. To, že máte své zájmy, které jsou odlišné od těch, které pěstují třeba druzí ve Vašem okolí, ještě neznamená, že se chováte nenormálně. Dělejte co Vás baví, nikde není předepsáno co je normální pro holky a co pro kluky. Já v tom od ostatních cítím spíš závist, protože jste zajímavější, než oni. A umíte spoustu věcí, které oni neumí a nic o nich neví. Buďte sám sebou, a nepodléhejte řečem!
doplněno 22.07.13 19:38:Není zač.
K tomu co ti tu pisu sa len pridam.Vsetko toto ber ako vyhodu.V podstate sa najde velke percento zien ktorym toto bude imponovat a ty si ich lahsie omotas okolo prsta.
Je to preto ze uvazujes ako zena rozmyslas ako zena,mas cit a nadanie pre veci ako zena.
Problem moze nastat vtedy ak budes musiet do ruky chytit srobovak alebo rekonstruovat byt.Tam to moze dopadnut fiaskom.
Pozor na prilis sebavedome a scitane zenske.Tie ta "upracu" a kludne sa moze stat ze ak sa rozhodnes zdielat domacnost s jednou z nich tak odrazu mozete byt dvaja kohuti na jednom smetisku.
Preto ma byt chlap chlapom a nie zenou.
Moze sa stat ze natrafis na zenu ktora naplno vyuzije tvoje skusenosti a cela domacnost bude na tebe pretoze TY sa vyznas a vies to a ona to o tebe bohuzial vie tiez.
A odrazu nebude mat cas lebo potrebuje ist ku kadernikovi,spravit si nechty atd...
Vsetko s mierou.
P.S.snad som neurazil..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.