Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co dál - už mě asi nechce vidět

Od: anonym1234 odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, se svou přítelkyní jsem čtyři měsíce. Bydlíme sice od sebe přes 100km, což nám nevadí. Jezdím každý volný víkend. Ze začátku jsme si psali každý den co jsme nebyli spolu, dostával jsem hezké zprávy. Dokonce přítelkyně psala sama od sebe, když jsem byl zrovna v práci. Bohužel jsem udělal chybu v tom že jsem nedokázal vyznat lásku k ni a musela mě občas napsat že neumím napsat ani to ze mi chybí. Nevím proc jsem to nedokázal napsat, asi i trochu stydlivost. Když jsem byl u přítelkyně naposledy bylo vse v pořádku bavili jsme se uzivali si chvíle spolu. Ještě ten večer se se mnou nechtěla vyspat prý má špatné období. Docela mě to zarazilo. Přece jenom ne vydáme se každý den. Ráno jsem to zkusil ještě jednou a do slova mě odsekla ne nechci. Věděla ze musím odjet a tak jsem nastvanej odjel. Ještě ten den jsme se pohádali, vadilo mi, že když má problém který se týka nás dvou proč mi to nemůže říct a nemusí me takhle hnusne odkopnout. Chce si to vyřešit sama. Vyčetla mi že neumím vyznat city. A odjela na víkend na chatu, kde nemá signál, takze jsme si nemohli psát. Ja si uvědomil že jsem se opravdu choval jako by nebyla a ze mi to mrzí a chci to napravit a ukázat že mi na ni záleží. Začali jsme od začátku a ja se opravdu snažím dokázat že ji Miluji. Bohužel jsme se neviděli už tři týdny a nemám jinou možnost jí to dokázat jinak než přes zprávy. Ale přijde mi že už mě asi nechce vidět. Sama od sebe nenapíše a spíš mi prijdou odpovědi dost odsekave. Už ani zprávy na dobrou noc prostě nic. Když se jí na to zeptám neodpoví a spíš to zamluví. Nevím jak dál. Mám ještě dál se snažit? Děkuji všem za rady. Promiňte za gramatiku pisu na telefonu.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Anonyme, na jednu stranu píšete, jak moc Vám na ní záleží , a na druhé straně hledáte důvody, proč to či ono nejde. Že Vám na ní záleží jí žádnou zprávou nesdělíte.

Měl byste to dokázat. Už tu zazněl návrh, abyste se sebral, zajel za ní s velkou kyticí, vyznal jí lásku a promluvil si s ní o tom, co dál.

Víc, než už jste ztratil, ztratit nemůžete. Naopak můžete jen získat.

Nehledejte výmluvy: Jestli Vám na dívce záleží, jeďte za ní.

hodnocení

0x

Dobrý den. Vypadá to, že jste otálel tak dlouho, až o Vás přestala stát. Někteří lidé prostě city dávat najevo neumí, ale z jejich chování musí druzí alespoň cítit, že jim na nich záleží a že je má ten druhý rád. Jestli-že přestala reagovat, pak mzslím, že jste svoji šanci propásl. Nemá smysl se vnucovat tomu, kdo o nás nestojí. Takže si z toho vemte poučení a ve svém dalším vztahu se snažte vyvarovat stejných chyb. Tento vytah už moc nedějně pro Vás nevypadá. Ale je to jen můj názor, rozhodnout se, co budete či nebudete dělat, je čistě jen na Vás. Hodně štěstí!

doplněno 02.09.13 20:30:

opr. přehodila se mi písmena na klávesnici. Mělo být - myslím...a vztah...Omlouvám se.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, má odpověď je ano - pokud o ni opravdu stojíš, tak se snaž. Popravdě, většina holek chce prostě slyšet ta krásná zamilovaná slůvka a věty. Nediv se, že jí to chybí. Mohla z toho být zklamaná, rozhozená, a ty na ni pak ještě vybalíš sex. A ráno zase. Pokud můžu tak trochu mluvit za sebe jako za holku, víš, jak bych si připadala? Jen jako podložka, kterou ojedeš a dál nic. Žádné hezké vyjádření apod.

A upřímně - už jenom to vyjádření "nechtěla se se mnou vyspat, hnusně mě odkopla". Takové malé ublížené ego "ona mi prostě nedala!"

Holky jsou jiné, než kluci. Na sms se vykašli, kup třeba kytku a zajeď za ní osobně. Pokud ji máš rád, tak 100km obětuješ:)

doplněno 02.09.13 21:05:

A to je takový problém přijet neohlášený?:)

Tomu, že tě nechce vidět, se moc nedivím, zkazil jsi toho hodně, ale někdy má člověk dostat druhou šanci. Pokud se však zakoukala jinde, tak bohužel.

anonym1234
hodnocení

Dálku vůbec neresim snažím se jezdit jak jen můžu. Jenže kdyz chci přijet musí jet pryc takže odaluje abychom se viděli. Vím ze s tim sexem jsem to ještě víc pokazil. A opravdu toho lituji jak jsem se choval a snažím se ro napravit zatím alespoň po zprávách. Chci ji to říct osobne aby viděla ze to myslím vážně, ale prijde mi že mě nechce vidět. Kdyz jsem se jí ptal jestli chce dál pokračovat napsala mi že ano ze me ma ráda.

hodnocení

0x

měl jste jí říct dřív co k ní cítíte.. ale myslím že šlečna už nemá zájem prostě to vyšumělo jak se říká.

vlasatec*
hodnocení

0x
Chodit si jen pro sex, jen brát a nic nedávat, je jasný že to nemohla dlouho snášet. Chce to nějaký velký čin, kytice růží, velké romantické překvapení s velkou omluvou a vylitim srdíčka.
anonym1234
hodnocení

Vím že zprávy nedokážou ukázat ze opravdu mi na ni záleží. Ale vyhýbá se setkání.
vlasatec*
Tak vite kde bydlí ne? kde má chatu atd taky určitě víte co ráda, čím ji dostanete.

davidp*
hodnocení

0x

Dobrý den,

snažit se můžete a můžete být i úspěšný, ale pokud Váš dosavadní vztah trval 4 měsíce a z toho jste se viděli jen pár dnů, pak si myslím, že si k Vám dotyčná nevytvořila tak pevné vztahy, jaké jste si k ní vybudoval Vy. Nic jste sice neříkal, ale cítil jste to možná intenzivněji, než ona. Je velmi pravděpodobné, že má jinou známost, což pořád není důvod, abyste se vzdával, pokud stojí za to o ni "bojovat".

David

anonym1234
hodnocení

Tahle myšlenka mi napadla, že se ukázal někdo jiný. A jestli je to pravda nemám možnost ji něco dokázat

pavel147
hodnocení

0x

Každý musí do vztahu dozrát...uvědomit si chyby..někdy si je šlověk uvědomí sám..jindy mu je okolí řekne...Důležité je..ty chyby pochopit...a nedělat je...Jedíné co bych Vám asi poradil je: Že ač už to mezi Vámi bude a nebo nebude..rozhodně pokud by měl být mezi Vámi konec...nerozcházel bych se v hádce a néé jako děti...ale ukončil bych to přátelsky...Nikde není napsáno že s k sobě zase nevrátíte...Takže si ulehčte potencionální a ´´možný´´ návrat zpět...

Je možné,že ona možná právě to od Vás podvědomně požaduje..Aby jste se choval dospěle...s nadhledem...A pamatujte ´´chladněji´´se k ní můžete chovat , když budete ve společnosti...ale když budete spolu, musí cítit, že je ONA ta jediná...

anonym1234
hodnocení

Pise že me má ráda a chce být se mnou. Já si svoje chyby uvědomil a snažím se je napravit, jen bych chtěl, aby mi dala důkaz že o to stojí. Když se jí na to zeptám odpoví odsekave nebo vůbec. Nevím pak jestli se nevnucuji.
pt®

"anonym", protože to vaše dokazování v ní evokuje Váš zájem o postel a o sex. Řekla, že Vás má ráda, tak snad jí věříte, ostatní chce čas. Vy jste nějaký moc hrrrrr...

iz*

S tímhle přístupem o ni tak akorát přijdete. Dokazování je na Vás, nikoliv na ní (ona už Vám dala nejevo, že Vás má ráda). Ale Vy se jen dožadujete sexu ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]