Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TPCA 2013 práce

Od: dades odpovědí: 2 změna:

AHoj,vn ovém týdnu jdu na silo testy a chci se zeptat na pár věcí.Jaké to je momentálně ve firmě,ubytování,plat(když jsem přes agenturu),náročnost,šance dalšího postupu a ojebávky ze strany agentury,firmy..Momentálně je nábor a zajímá mě jaké to tam teď je,jak to chodí,jak se chovají zaměstnancům atp. díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fdfhdhdfhdfhdfh
hodnocení

0x

Jako agenturního zaměstnance tě můžou vyhodit kdykoliv. V pátek nebudeš vědět, jestli v pondělí ještě můžeš počítat s prací. Nábor je skrz zvětšenou poptávku. Vyšší výroba. S poklesem není pro firmu problém se zbavit např. 30 agenturňáků ze dne na den. Kmenovího z tebe neudělají nikdy. Takhle to je a bude. Práce - lidský robot. Jdeš k lékaři na propustku - bonus dolů. Nemoc - bez bonusu. Častější nemoc - 2x do roka - letíš. Jako ag. zam. nemáš nárok na žádný bonusy a prémie. Jestli nemáš co dělat, nebo potřebuješ práci, tak to zkus, ale nepočítej s nějakou jistotou a kariérou. Jo jinak jsem tam dělal 3 roky jako kmenovej, než jsem si našel něco jinýho. Cus

hhhh
hodnocení

To zní dost "na hovno",agentura mi totiž naslibovala prémie,příplatky atp.Slibujou půměrný výdělek 18k + příplatky,ubytování zaměsíc 1500kč vysolim v přepočtu.Zajímalo by mě taky jak je to se smlouvou,poepisuji smlouvo po zkouškách v agentuře? rád bych se podíval na podmínky,jestli se shodují se slíbenými informacemi.Bohužel,jsem nějaký měsíc doma a od téhle práce očekávám našetřený peníze,třeba do konce roku a letim pryč,jde mi jen o jisté peníze a minimální nároky na živobytí.Doufám tedy,že těch 18 si za měsíc vydělám,pokud odejdu z 10k,tak budu raději zase hledat práci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]