Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimnice a červené fleky na nohách

Od: arwi® odpovědí: 15 změna:

S manželem klepe zimnice,udělaly se mu červené fleky na nohách,na vnitřních stranách tak hodně až se slevají ve velké červené fleky a příšerně mu natekla ruka ,prsty a až po zápěstí,Má ji jako bán.Má dnu,ale to mu někdy oteče noha kolem palce.Léčí se také s vysokým tlakem.K lékaři nechce jít,horečku nemá.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

5x

pokud nechce jít k lékaři volejte pohotovost a je to - neptejte se ho

pohanka*
hodnocení

4x

Nemeškejte, volejte pohotovost, může to být tromboza a embolie!

honzav88*
hodnocení

3x

Ať vám tu kdo koliv poradí cokoliv budeto jen spekulace, takže se ho neptat a čapnout a odvést k Dr. pokud nebude chtít klidně zavolat RZ (jistí občasné si jí volají i na klíště) takže se nestyďtě. Mohlo by to být cokoliv infekčního, nějaký zánět např. pásový opar.

hodnocení

2x

Arvi, všichni vám napsali už dost. Já si dovolím trošku černého humoru. Možná, že byste měla trvat na sepsání závěti. To za A za B, byste ho měla upozornit, že jestli skončí na vozíku nebo jako ležák, že se o něho starat nebudete, protože si to zavinil a přivodil sám. Že si koupíte červené střevíčky na kramfflíčku, černé prádélko a odtančíte do světa, za lepším a veslým životem. Když tohle řekla moje mamka tátovi, tak se táta zamyslil a k doktorovi zašel. ;)

culdabulda1*

ahoj "babkazov"

- je fakt, že na takou situaci (kterou teda moc nechápu) je Vaše odpověď asi tak jediná možná. Zdravím. Marcela.

doplněno 03.09.13 12:59:

- ještě tak můžu doplnit - "ať si zajede podívat do krematoria v Pelhřimově - aby věděl, do čeho jde.! "

hodnocení

1x

vůbec bych se s ním nebavila a jela s ním ihned na pohotovost.

davidp*
hodnocení

1x

Dobrý den, já bych k tomu všemu hroznému, co jste napsala, přidal, že je praštěnej, že odmítá jít k lékaři. Aspoň vy vezměte rozum do hrsti a volejte pohotovost.

David

cobrak*
hodnocení

1x

Váš manžel může mít trombózu a nebo cokoliv dalšího! Hned mu zavolejte 155ku nebo ho vezměte na pohotovost! Klidně mu zavolejte záchranku a nic mu neříkejte. Vyjděte před dům a volejte odtamtud a počkejte tam na ní. Váš manžel je možná zralý na koronární jednotku, porotože může mít i selhání srdeční. Každopádně aspoň na internu a na EKG! Může Vám do rána zemřít!

hodnocení

Po tom prášku,co bere při záchvatu dny se mu hodně ulevilo,přestal mít zimnici a nechat se odvézt na pohotovost,nebo abych ji zavolala kategoricky odmítl.On je zvyklý velet v práci i doma.Protože spokojeně usnul a pravidelně oddechoval,tak jsem pohotovost nevolala,bála jsem se,že by se vztekal a řval na mě.On se vyspal,já strachy ne.Ráno místo k doktorce jel do práce.Řekla jsem,že teda doktorce zavolám já,když nemá rozum.Řekl,to at ani nezkouším a že se u ní teda staví.Děkuji vám všem moc za rady.

ron*

Dobrý den.

Tedy, nemáte to jednoduché. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. Manžel si nenechá poradit, časem na to doplatí. Jen mě mrzí, že trápit se kvůli tomu budete Vy. Tak to v občas životě chodí. Držte se.

03.09.13 09:28
hodnocení

Děkuji

doktor*
hodnocení

0x

Je normální?! Proč nejdete na pohotovost?!

hodnocení

0x

klepe s ním zimnice, a přitom nemá horečku? to je divné... na vašem místě bych ho hnala k doktorovi, zní to celkem vážně - zdraví má jenom jedno...

host*
hodnocení

0x

Tohle musí okamžitě vidět lékař. Pro jeho i vaše dobro, neztrácejte čas psaním dotazů laikům.

culdabulda1*
hodnocení

0x

pro "arvi"

- vůbec nechápu, proč se nejdříve ptáte zde na Poradně - příště rovnou volat ZÁCHRANKU - máte asi dobré nervy - anebo jste příliš závislá na manželovi.!

Přinejhorším bude chvíli "řvát" - no a co - pokud Vás nebude bít, tak trochu toho řvaní snad vydržíte! - záleží, co je pro Vás důležitější - mít manžela živého, i když agresivního a uřvaného, anebo mrtvého, anebo nemohoucího a na vozíku,? - jak už zde někdo psal.

Tak hodně štěstí. Marcela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]