Nejste přihlášen/a.
S manželem klepe zimnice,udělaly se mu červené fleky na nohách,na vnitřních stranách tak hodně až se slevají ve velké červené fleky a příšerně mu natekla ruka ,prsty a až po zápěstí,Má ji jako bán.Má dnu,ale to mu někdy oteče noha kolem palce.Léčí se také s vysokým tlakem.K lékaři nechce jít,horečku nemá.
Arvi, všichni vám napsali už dost. Já si dovolím trošku černého humoru. Možná, že byste měla trvat na sepsání závěti. To za A za B, byste ho měla upozornit, že jestli skončí na vozíku nebo jako ležák, že se o něho starat nebudete, protože si to zavinil a přivodil sám. Že si koupíte červené střevíčky na kramfflíčku, černé prádélko a odtančíte do světa, za lepším a veslým životem. Když tohle řekla moje mamka tátovi, tak se táta zamyslil a k doktorovi zašel.
Váš manžel může mít trombózu a nebo cokoliv dalšího! Hned mu zavolejte 155ku nebo ho vezměte na pohotovost! Klidně mu zavolejte záchranku a nic mu neříkejte. Vyjděte před dům a volejte odtamtud a počkejte tam na ní. Váš manžel je možná zralý na koronární jednotku, porotože může mít i selhání srdeční. Každopádně aspoň na internu a na EKG! Může Vám do rána zemřít!
Po tom prášku,co bere při záchvatu dny se mu hodně ulevilo,přestal mít zimnici a nechat se odvézt na pohotovost,nebo abych ji zavolala kategoricky odmítl.On je zvyklý velet v práci i doma.Protože spokojeně usnul a pravidelně oddechoval,tak jsem pohotovost nevolala,bála jsem se,že by se vztekal a řval na mě.On se vyspal,já strachy ne.Ráno místo k doktorce jel do práce.Řekla jsem,že teda doktorce zavolám já,když nemá rozum.Řekl,to at ani nezkouším a že se u ní teda staví.Děkuji vám všem moc za rady.
pro "arvi"
- vůbec nechápu, proč se nejdříve ptáte zde na Poradně - příště rovnou volat ZÁCHRANKU - máte asi dobré nervy - anebo jste příliš závislá na manželovi.!
Přinejhorším bude chvíli "řvát" - no a co - pokud Vás nebude bít, tak trochu toho řvaní snad vydržíte! - záleží, co je pro Vás důležitější - mít manžela živého, i když agresivního a uřvaného, anebo mrtvého, anebo nemohoucího a na vozíku,? - jak už zde někdo psal.
Tak hodně štěstí. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.