Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímá mě zdá má někdo s tímhle zkušenosti. já myslím, že to bude to samé letadlo jako bývá i jinde, ale třeba se mýlím, hodilo by se, kdyby někdo napsal, kdo přímo tohle dělal zkoušel, podobných tu je jinak mraky. Díky moc ...
Stačí jeden pohled a musí vám to být jasné.
Jestli ne, tak vás komentáře stejně nepřesvědčí, protože jste už teď přesvědčený o opaku.
To je pomocná škola, nebo jak? Tady někdo nedovede počítat. Rozebíráte tu, jaké máte zkušenosti apod., ale podstatě věci se nikdo nevěnuje!
Jsou to jednoduché počty. Na jedno auto potřebujete 60lidí a to platících, kteří splní stejné podmínky, jako vy. Což znamená, že musí mít každý rovněž 60 lidí.
Při úspěšnosti, dle statistik MLM, 5% je to nerealizovatelné! Při 100% úspěšnosti by se k tomu autu dostalo 1,5% členů projektu. Což je jednoduché, pokud zaplatí a splní podmínky 1.000.000 řidičů, dostanou 66 aut. Docela bláhové, že? Zejména, když uvážíte obvyklou úspešnost, 5%, tak se to už nedá spočítat.
Několik otázek na závěr.
Kdo je pan Schuska, je vůbec vlastníkem firmy? Budete skládat společně miliony do s.r.o., která má ručení několik set tisíc? A prostudujte si projekt Dostupné bydlení, kde si kupujete imaginární cihličky na domeček a kolik musíte zaplatit, aby jste dům dostali? Má firma RSV s.r.o. status spořitelny, nebo banky s dohledem NB? Na jaký účet jdou vaše peníze, je to vůbec účet firmy RSV s.r.o.? Kolik už jezdí aut s reklamou RSV po ČR? Kolik domů již RSV postavilo a má firma oprávnění ke stavební činnosti, včetně autorizace? Nebyl již Petr Schuska za obdobnou činnost trestán? Proč nemůže být jednatelem firmy, kterou prezentuje?
Těch otázek je ještě mnoho, zkuste si nějaké další, ale opodstatněné položit a klidně je sem napsat, třeba vám někdo odpoví.
Můj závěr je jeden. Tento podnikatel využívá ekonomické situace v ČR, kdy se lidé chytají každého h... , které jim nabízí výdělky, ale neuvažují nad výsledky a nepočítají. To, že MLM má v ČR špatnou pověst, si děláme sami, protože vlezeme opravdu do všeho a dáváme prostor těm "chytřejším". Hodně štěstí a úspěchů.
Majiteľkou firmy je mladá Schusková- cca 25 rokov a peniaze idú podľa smlouvy s RSV na účet firmy DA&DB czech projekt, s.r.o. taky slečna Schusková. Tak o čom to je?
Vážení,proč mudrujete nad detaily a blbostmi,když se máte zabývat tím,jestli to co tvrdí opravdu funguje a nesyslej si peníze pro sebe? já mám důkaz že at si o nich myslíte cokoliv tak peníze opravdu VYPLÁCEJÍ.Plkat tady můžete jak chcete,ale dokázali jste něco v životě Vy?Věřte mi,že ze začátku jsem byl taky hodně opatrnej,je mi 40,prošel jsem toho na českým trhu dost,o dost peněz jsem přišel, a tohle je první firma,která NECHCE PO LIDECH ŽÁDNÝ "startovací balíčky" , žádný pojistky,ani vstupní poplatky nebo podobný nesmysly ,abyste se dostali k penězům.V podstatě co dělaj dejme tomu Avon lady nebo jiný marketingový společnosti jako Herbalife,Amway a další? Taky si hledaj lidi do týmu a přeprodávaj zboží firmy Avon,které kupují za nižší ceny,než je prodají koncovým klientům,a tohle nikomu nevadí,i když to je taky MLM ne snad?:D U Herbalife musíte zaplatit vstupní balíček 4500 kč a pak jsou tam další věci.. Řeknu Vám jedno, pokud stále pochybujete,jestli tu jen nekecám,nebo si nehoním triko,spojte se se mnou, dám vám sem svý stránky, tam najdete i mý kontakty a můžeme se domluvit.Pro Vás ze slovenska tam je i skype a není problém si s Vámi o tom popovídat,a HLAVNĚ POSKYTNOUT DŮKAZ.
zkusto.eu - mé osobně profesní stránky,najdete tam i můj osobní příběh a veškeré kontakty na spojení.jsem zvědav,zda někdo najdete odvahu mi napsat nebo zavolat,ale mám jednu podmínku a to BEZ VULGARIT,já jsem k Vám taky slušný .
Přeji krásné Vánoce, štastný Nový rok 2014,hodně osobních i pracovních úspěchů.Kdo budete potřebovat v čemkoliv poradit,nebo pomoct,zkuste se na mě obrátit..
S pozdravem a s úctou Milan Černý
Vázení, som jeden z poskodenych fyrmy EDBUSY. Mali sme riadne podpísané zmluvy, zo zaciatku aj vyplácali pár ludom, no po zásahui polície CR som vedel, ze z toho senu uz nebude nic, len trpká skúsenost a dozivotná trauma.
Skoro tie isté myslienky, slová sú aj tu:
Chcel som iba zrekonstruovat rodinny dom, vdaka super myslienke EDBUSY dnes som bez rodinného domu, byvam v podnájme a nemám sancu na lepsí zivot.
Netvrdím nic, ci moze fungovat tento systém, alebo nemoze. Aj vtedy nás vyskolili profíci MLM...
Zázracné systémy sú pre mna uz neexistujú, napriek tomu som precítal vsetky tieto poznámky- pro a kontra . Ak mi niekdo potvrdí správnost, skúsim aj tento systém, totiz ja som uz stratil úplne vsetko. Jazdím na starom aute, som bezmajetny -vsetko dakujem sám sebe, svojej dovercivosti a naivite.
Ozve sa mi niekdo?
olegu,není nic jednoduššího než se se mnou spojit.. nebudu vám nic nabízet,k ničemu vás přesvědčovat,chtěl bych si s vámi jen popovídat a uvidíte sám.. mé kontakty máte tak není problém.. hezký večer...
Koukej - tomuto tvému podobných dotazů se tu objevuje hafo (a možná i více).
Pokud něco vypadá jako podvod, tváří se to jako podvod a neuvádí nic, co by podezření z podvodu aspoň trošku mírnilo - je to podvod? Já odpovídám, že ano - je to podvod. Ty si odpověz sám.
ano souhlasím, myslím že to, že jde o podvod ani nevyvracím, chtěl sjem jen názory okolí, další pofiderní svěc je, že když je to tak sqělé, proč to tam není rozepsáno co a jak to funguje, proč chtějí hned email a proč mi majtel jež mi tohle poslal už an další věci neodepsal jen poslal tohle a nic víc už nenapsal, takže u mě to je jasný podvod, ani to nehodlám zkoušet, Další věc, tak výdělečná a fajná činost a doména webnode? To je web zdarma pokud se nepletu, to si solidní firmy apod. nedovolí ...
Vážený kolego. Tak to se pěkně pletete. Webnode je oficiálním poskytovatelem wbového rozhraní a domén.
Ano, můžete mít u nich i web na zkoušku zdarma. Ale v případě společnosti RSV se jedná o zaplacenou a plně profesionální verzi. A navíc. Jak můžete firmu posuzovat podle vzhledu nebo umístění webu? Mě osobně by tedy spíše zajímal obsah! Z mé osobní zkušenosti vím, že ty nejlepší projekty vznikají v tichosti a v garáži.. třebas APPLE, FACEBOOK a jiné dnes již obrovské korporace.
Ahoj, zcela náhodou jsem narazil na tento příspěvek a musím říct, že RSV system s.r.o. znám přes mého kamaráda. Je u nich zaměstnán a práci vykonává. Nejde o podvod. On mi to vysvětloval, aby práci každý pochopil delaji se prezentace kterou jsem videl a uplne v pohode neni to tak davno proto take uvazuji ale nejsem jeste rozhodnut..ale nejde o podvod
jen pro vas klid
mejte se hezky a nesedte u pc a bezte ven, je tam moc krasne )
Takže rada, pokud se na toto kouknete, a hned Vám to nebude všechno jasné, tak nemohu sloužit. Sice všecno nevím, ale myslím, že na toto mi s rezervou moje inteligence stačí - tj. podvod a tahání peněz z blbých lidí.
Vážený kolego, sám jste se tímto negramotným člověkem nazval. Pokud vám nestačí váš selský rozum, abyste rozpoznal geniální projekt, pak už vám v životě čeká jen jediná jistota... chudoba.
A opravdu je mi líto že to takto berete. Nabízet lidem změnu-obchodní příležitost, beru jako svou povinost a nutnost. Navíc je to seriozní práce.
Ano, souhlasím, že je lidem vygumováván mozek... ale ne tímto projektem. Spíše byste se měla zamyslet nad těmi, kteří chudým, finančně negramotným lidem poskytují půjčky a úvěry na nehorázné úroky.
Vy vydíte jen pyramidu. Ale vůbec si neuvědomujete hloubku a význam tohoto projektu. To není jen o nakupování stavebního materiálu. Firma své klienty učí finanční gramotnosti. Jak si vytvořit finanční rezervu, kde a pomocí jakých nástrojů.
Víte kolik stojí různé kurzy, jež tyto věci nabízejí za nemalé peníze? A firma RSV toto poskytuje v rámci spolupráce zdarma.
Také rady, jak se vypořádat z exekucí, dluhy, věřiteli ...naprosto poctivě a legální cestou. Firma RSV vede své klienty k otevřenosti a poctivosti. Ovšem... toto jste z jedné letmé návštěvy webu nemohli zaznamenat.
Vadí vám způsob prodeje MLM. Zamyslete se ale někdy nad tím, že i nakupovíní rohlíků v pekárně je MLM? A co víc. Dokonce uspořádání státu nefunguje na těchto poctivých základech MLM, ale stát funguje na pyramidovém a nepoctivém základu. Ovšem toto už nikdo nevidí a neřeší.
Víte, lidé si myslí, že MLM je něco špatného. A že jedinou poctivou možností jak vydělat, je nechat se zaměstnat. Já tohle zažil. Pracoval jsem na dvě směny 12 hodin denně. Nyní pracuje jen z domu a jen čtyři hodiny ..a přitom si vydělám 5x víc, než ve starém zaměstání.
Chci tím říct to, že lidé si neuvědomují, že jejich zaměstnátí-ta jistota pravidelného příjmu ... že tuto výplatu ve skutečnosti nemají za to, že do zaměstnání chodí, nebo že tam něco vyrobí... svou výplatu můžou všichni lidé dostat, až když se daný výrobek prodá.
- Tedy bez distribuce _ MLM marketingu a koncového zákazníka, by to prostě nefungovalo a lidé by neměli práci ani peníze.
VŠECHNO JE TO MLM MARKETING ...lidé jsou toho součástí ať se jim to líbí či nikoliv.
-Rozdíl je pouze v tom, že já už nechci být součástí "krysího závodu” Pochopil jsem, že je možné pracovat i v marketingu a přímém prodeji jako distributor a dostávat za to mnoho násobně víc, než jen jako dělník.
Možná řeknete, že ne každý může dělat investora, majitele firmy, ředitele, manažera prodeje, zástupce, mistry, vedoucí, předáky, účetní nebo asistentky atd. až po koncového spotřebytele (VŠUDE A VŠE JE MLM) a že prostě někdo musí dělat a zastávat i pozici dělníků...jinak by to nefungovalo.
No jistě! Máte pravdu. Jen jste zapoměli na jednu prostou věc která je na MLM tou nejkrásnější! A tou je svobodná vůle! Já prostě dělníka dělat nechci. Chci být koncovým spotřebitelem i investorem i manažerem prodeje zároveň ...a toto vám umožní jen a pouze MLM marketing.
Před devíti měsíci jsem byl posledním který se do firmy zaregistroval. Od té doby se registrovali sta a možná tisíce jiných. Já ale za sebe můžu kompetentně říci to, že díky tomuto projektu mám nyní po devíti měsících splacené všechny své dluhy a na svůj dům si aktivě šetřím tím, že si nakupuji svůj vlastní stavební materiál. Až budu mít tohoto materiálu dostatečné množství, tak tímto materiálem zaplatím _ místo peněz (je to tedy platidlo) a firma mi zařídí výstavbu mého vlastního rodinného domu, který nebudu muset již nikdy splácet a vyřizovat si na něj hypotéku.
Prostě a jednoduše. Tento projekt jste vůbec nepochopili.
Zde to není o lanaření lidí. Nebo o přemlouvání lidí aby někam investovali své peníze.
Tento projekt funguje tak, že si každý nakupuje SVŮJ VLASTNÍ STAVEBNÍ MATERIÁL.
A co je špatného na tom, když o tomto projektu řeknu dalším lidem? Vždyť ten projekt je geniální a 100% funguje!
S úctou a přáním krásného dne a finanční gramotnosti
Petr Koudelka
a jste si jistý,že tam ten "materiál" máte?mně tato nabídka přišla také a moc se mi ta myšlenka líbí,ale již jsem tolikrát narazila.a přitom to byly tak precizně a věrohodně vytvořené prezentace.tady navíc posílám měsíčně peníze bez jakéhokoliv dokladu který bych měla v ruce.chtěla bych vědět zda se najdou lidi kteří opravdu mají zkušenost s výdělkem u této firmy-potvrzení od jednoho člověka.který může být "kdokoliv" mi přijde málo.
Dobrý den milá paní. Nevím zda administrátor dovolí zveřejnit e-mail: koudelka.byznys@seznam.cz ale pokud ano, tak mi můžete napsat. Rád vám pošlu svou fakturu kterou každý měsíc dostávám od RSV system s.r.o.
Navíc to, že nemáte žádný doklad není pravda. Pokud pošlete peníze bankovním převodem nebo i v kladem - tak od toho máte přece potvrzení vystavenou bankou!
A ještě jeden ohromný argument-podívejte se do recenzí na jejich stránkách, můžete se zeptat další lidí.
Jo a abych nezapomněl, tak od října firma začne zdarma poskytovat i on-line program, kde už nebudete mít 1x měsíčně vyúčtování, ale svůj materiál uvidíte 7 dní v týdnu 24.hodin on-line a budete si jej moci kdykoliv odprodat,nebo opět koupit.
V mém týmu mám zaregistrováno více jak 940 lidí. A nikdo! nemůže říci, že by nedostal peníze nebo že by nedostal své vyúčtování!
zdravím,jsem jedním z manažerů firmy rsv,vážená paní a ostatní,je mi 40 let,prošel jsem toho dost,u spousty firem jsem prodělal dost peněz,ale tato je JEDINÁ,která po lidech nechce aby si kupovali nesmyslný balíčky,je jediná,která nemá zpoplatněnou registraci,zatím je jediná,která se svým lidem věnuje na 1000%,odpovídá do max 48 hodin,je s námi možnost se setkat osobně a to i s vedením firmy.. navíc poskytujeme takové záruky,jaké vám dá málokdo.. pokud chcete ,navštivte můj web milan-hk-prace.eu , kde se o mě dozvíte spoustu věcí,a ještě jedna věc.dělal jsem skoro 10 let finančního poradce,takže vím naprosto přesně jak český finanční trh funguje.. a vážení, kdo v tom vidíte letadlo.. vám nevadí to že z vás banky tahají většinou kolem 500 kč měsíčně poplatky za vedení účtu a karty? a tady budete pranýřovat to že lidem chceme pomoct se vyznat v českým "finančním" světě,že jim chceme nabídnout šanci jak ven z problémů? a že si hledají spolupracovníky a investují 300 kč měsíčně?a co dělají takové avon lady a jim podobné?a to vám nevadí? ty zas neinvestují,pravda,ale musí mít určité obraty aby měly nárok na provize,taky si hledají spolupracovnice,aby spolu s nimi ty obraty udělaly a to snad není svým způsobem letadlo?zamyslete se nad tím vším,ještě jednou si pročtěte web pana kolegy,a pak i můj a já sám osobně jsem dal na web jednu záruku,kdo z vás ji najde,a bude se mnou chtít mluvit,tak není problém...a to že jako firma máme stránky u webnode?víte,kolik seriozních firem nejen v čechách má stránky právě u tohoto portálu? na stránkách najdete skype,tak si mě přidejte a můžeme si popovídat.. i klidně vy ,kdo tady tak kritizujete... s pozdravem a s úctou milan černý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.