Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mam delat z nevlastnim tatou?!?!?

Od: m4rtincerv odpovědí: 9 změna:
Je mi 14 let. Zaclo to tak, ze jsme ze zacatku z „tatou“ byly jen kamaradi, ale postupem casu me napadla KRAVINA, ze mu budu rikat tati, vypadalo to, ze to pro nej hodne znamena, znamenalo, ale same spatne veci mlaceni, řvani, vyhrozovani. Naslo by se toho vim, ale toto je nejhorsi. Nemel jsem mu rikat tati :( fakt ne, lituju toho az do ted. Jeho otec ho bil, az z toho muj nevlastni tata zacel brat drogy, neuvedomuje si asi, ze s tim muzu zacit taky, kdyz je stejnej jak jeho otec. Nemam ho rad, za vsechno co my udelal. Rad bych si precet nejakou radu od vas, tech ktery si to ctou, cetli nebo budou cist...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Seber se,a okamzite to rekni matce!Pokud ani ona nepopuze,a bude pri nem,tak zajdi nebo zavolej na linku ohrozenych deti/cislo si jiste najdes/.Takovy clovek se nikdy nezmeni,ma trauma z detstvi,a vybiji si to na tobe:(Prece nebudes ponizovan a bit do sve plnoletosti!

hodnocení

2x

Zdá se, že si maminka asi nevybrala toho nejlepšího partnera. Mluvil jsi o tom s ní? Jak se k problému staví ona? Je na Tvé straně, nebo na otčímově? Je fakt, že otčím může mít v sobě negativní zážitky ze svého dětství, ale je tu i druhá stránka věci: Jak se k němu chováš Ty? Nejsi na něj drzý, hubatý, neděláš mu naschvály? Většinou se špatné chování jednoho odráží i v tom druhém. Je divné, že by na tebe byl zlý jen tak bez důvodu. Ale neznám Tě, nemohu soudit. V každém případě nezkazíš nic tím, když svůj problém probereš s matkou, bez jeho přítomnosti. Jaga.

doplněno 19.07.13 05:45:

Má otčím nějaké děti z předchozího vztahu? Pokud ano, jak se chová k nim?

m4rtincerv
hodnocení

Nema deti, ne ze by me bil jen tal, ale kvuli uplnejm kravjnam... Treba jednou mi rekne, ze kdyz je malo nadobi tak at ho nemyju a pak po case mi rekne proc si neumil nadobi? Ja mam takovej strach, ze radsi nic nereknu. Co si mam o tom myslet? Kdyz jednou rekne to a pak zas neco jinyho :(

hodnocení

1x

Klidně mu přestaň říkat táto. K tomu tě nikdo nedonutí a neboj se. Za pár let budeš na tom fyzicky lépe a ať si tě zkusí uhodit...

m4rtincerv
hodnocení

Rad bych, ale kdybyste vedela jak je to pro me trzke. Vzdy kdyz neco provedu nebo udelam spatne, tak na me zycne koukat vrazednym pohledem ;( vzdy se strasne bojim... Uz dvskrat v zivote na me vytak nuz, nemel jsem v planu to sem psat, ale kdyz je blbec a bije me?!?!? Proc bychto sem nedal... A dekuju vsem za rady :)
ivik*

Vyhledej pomoc v první řadě u mámy, pokud to nepomůže, tak se obrať na linku pro děti,sociálku, to je jedno na koho, ale řeš to.Je málo případů, že rodiče a otčímové a macechy týrají děti?Pokud tě matka odbyde, žekni jí, že vyhledáš pomoc sám, pokud ti ona nebudě schopná pomoci...Některé ženy jsou lhostejné k tomu, jak se jejich nový partner chová k dětem,to je prostě k nepochopení...

pt®
hodnocení

0x

Jak já ty rozvody nenávidím. - pt

m4rtincerv
19.07.13 21:07
hodnocení

Jo no :(

uska*
hodnocení

0x

Nechci ti ublížit, neznám, tě. Ale jsi ve věku kdy se díváš na svět jinýma očima a jistě si něco přikreslíš nebo vymyslíš. Moc ti nevěřím. Jak víš, že bere drogy? A nedělej problémy z toho, že jednou je nádobí málo a podruhé moc. Mě se může zdát, že nádobí je málo, tobě že hodně. Jde o prkotinu. A s tím nožem? To tě chtěl zapíchnout z ničeho nic? Co jsi udělal? Mamka k tomu mlčí? Pokud máš pravdu, obrať se na sociálku a tam zjistí pravdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]