Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Také si myslím, že vyvolávání duchů je nesmysl. Neupínejte se na tuto možnost, falešná naděje Vás ještě více zraní. Je mi velice líto, co se Vám stalo. Ale pro Vás je teď nejdůležitější dokázat se vyrovnat s odchodem manžela. Je to těžké a bude to dlouho trvat. Manžela Vám nikdo nevrátí, ani vyvolávač duchů, i když je to Vaše vroucné přání.
Že jste smutná, myslíte na něj, to je naprosto běžné. Čas vše zahojí, ne úplně, ale ta nejhorší bolest odezní, i když teď tomu nevěříte. Nikdo Vám už nevezme vzpomínky na manžela, na společné zážitky. Znovu se Vám vrátí i sny, uvidíte. Minulost nejde vymazat ani změnit. Změnit a ovlivnit můžete jen budoucnost, která je před Vámi.
Až se dostanete z nejhoršího, život půjde dál. Přeji hodně síly a odvahy.
doplněno 18.07.13 12:07:promiňte (partnera)
Dobrý den. Chápu, že je to pro Vás hodně těžká situace. Je to ještě příliš čerstvá ztráta. Ještě jste se nedokázala smířit se ztrátout a přijmout fakt, že zde již milovaný člověk není. Ale na vyvolávání duchů zapomeňte. Už tak jste dost nešťastná, nerozdírejte si rány ještě více. A neupínejte se k nadějím, které jsou nesmyslné a mohly by Vám hodně ublížit. Těmto věcem málokdo rozumí a kdo tomu nerozumí vůbec, neměl by se do ničeho takového ani pouštět. Jste otupělá bolestí, proto se Vám nezdají sny, které byste ráda přivolala třeba. Možná to napíši hloupě, ale nechte svého milého v klidu spát a odpočívat. Vzpomínejte na něj v dobrém a s láskou. Chcete-li s ním být, zajděte na místo, kde odpočívá, prohlížejte si fotky, jistě nějaké máte..Oddávat se vzpomínkám není takové zlo, než se propůjčit k nějakým "hokusům - pokusům". Vím, že v beznaději se člověk upíná k lecjakým krokům, ale věci co se staly nezměníte, nevrátíte je zpět...Podle mne by Vám bylo ještě hůř, pokud byste uvěřila, že je toto pro Vás rozumná cesta. Zapamatujte si ho takového, jaký byl a dopřejte si čas, bolest se musí otupit, abyste dokázala přijmout fakt, že smrt si vyžádala zase jeden lidský život předčasně...Špatně se hledají slova k tomuto, tak se omlouvám, pokud jsou ta má trochu neohrabaná. Ale vyvolávače duchů nehledejte. Ne každý to opravdu umí a do lidí nevidíte. Nepřineslo by Vám to nic dobrého, věřte tomu. Snažte se být silná a překonat tu bolest, smutek i stesk postupně. Nespěchejte na sebe...
Vyvolávání duchů je cosi jako černá magie,a není radno si s ní zahrávat,velmi nebezpečnéZnám lidi,kteří vyvolávali duchy,dokonce se jim to i dařilo,jednou jsem tam byla,a mohu říci,že již nikdy více,Pán Bůh s námi a zlý pryč
Těch lidí/parta/ bylo šest,a tak dlouho blbli,i po varování zhůry,až jednoho dne měli tři z nich těžkou autohavárii,při níž se jeden i s rodinou zabili,a ti dva byli velice těžce zranění
Náhoda?!Myslím,že ne,trošku se těmito vědami zabývám...Něco mezi nebem a zemí existuje,věřte tomu!Bolest ze ztráty blízkého člověka je vždy obrovská,a my,kteří zde ještě zůstáváme se musíme s tímto zkrátka poprat,nic jiného nám nezbývá
Čas rány pomalu zhojí...
Tazatelko, přečtěte si cbdb.cz/... , třeba vám to pomůže. Přinejmenším vám to poskytne jiný náhled.
(jinak nad slovem věda v příspěvku výše se nedá než pousmát)
Tak se smějte,nebyl jste u toho...Ano,okultismus je věda...
doplněno 18.07.13 13:29: Proboha,já přece netvrdím,že vyvolávání duchů je věda
Zapomněla jste dodat,že to je Váš názor...
doplněno 18.07.13 15:42:Zapomněla jste dodat,že to je Váš názor...
doplněno 18.07.13 15:44:doplněno 18.07.13 15:45: Pardón srichinmoy.org/...
Nesměju se tomu, co se stalo, ani tomu, co si myslíte, že se stalo. Třeba na "věci mezi nebem a zemí" mám taky nějaký názor.
Jen jsem se pousmál, když jsem viděl slovo věda použito v téhle souvislosti
Všichni fyzikové, matematici, zoologové, doktoři a jiní, právě zaplakali... Okultismus jako historie okultismu atd., je určitě věda, ale vyvolávání duchů? To je nesmysl, žádná věda.
doplněno 18.07.13 15:12:Okultismus není věda. Věda je nauka o okultismu (historie, slavní okultisté atd.), ale jakmile se tam přidá ten element "víry" (v duchy, něco mezi nebem a zemí atd.), tak už to věda NENÍ. Je to maximálně hodně pokroucená pseudověda. Stejně jako náboženství - věda je učení o jeho historii nebo zákonech, ale NE nějaká víra v Boha nebo anděly nebo něco jiného. Takže věda je - historie Lurd, věda není - "Je pravda nebo není pravda, že se tam někdo někomu zjevil?"
Stejně tak okultismus.
Navíc mezi nebem nic není. Ne v tom smyslu, jak tomu mnozí věří. To, co se považuje a ukazuje na přítomnost nějaké vyšší bytosti a podobně, jsou jen "otisky minulosti", které se na nějakých místech mohou vyskytnout. Jsou ovšem fyzikálně a matematicky vysvětlitelné (i když velmi složitě - až tak do toho nevidím). Nemají vlastní vůli a rozhodně nemohou odpovídat a podobně.
doplněno 18.07.13 15:14:*nebem a zemí
Jsou to bláboly a povídačky. Pokud není médium zrovna podvodník, tak akorát má např. bystré smysly atd., ale necítí přítomnost ducha nebo něco takového, jen si to myslí (ve skutečnosti jde např. o nějaký průvan nebo to chce vidět/slyšet tak moc, že si přivodí až halucinace - vizuální či sluchové).
Je to smutné, když takto někdo umře, ale nějakým pokecem s podvodníkem si určitě nepomůžete. A to i když se bude zdát, že o vás ví spoustu věcí, které jste jim určitě neřekla (jsou na to různé fígle).
Řeknu Vám to hezky česky politicky: Vyvolávání duchů je hazard se životem. Povím Vám jednu příhodu, která se mi stala. Tenkrát jsme s kamarádkou vycházeli základku a ona u mě tu noc přespala. Máme velkou zahradu a tak jsme si udělaly párty a po párty jsme šly do stanu. Tam jsme si chtěly udělat trochu strašidelné zábavy - vyvolávání duchů. Připravily jsme si vše potřebné: Kulatý stůl s hvězdičkou, 4 svíčky a pod stolek jsme si křídou udělali kruh a přede dveře stanu jsme nasypaly mouku a otevřely okno u stanu. Začaly jsme říkat zaklínadlo: 3 x vyvolávám tě a děly se moc divné věci - stránky u knihy, kterou jsme měly položenou u stolu se otáčely, a zničeho nic se otevřely dveře od stanu. Po těchto věcech jsme s tímto přestaly a já jsem všechny tyhle věci odnesla do stodoly a potom jsme si šly lehnout. Náš strach byl sice velký, ale musely jsme se mu ubránit. Tak jsme tedy usnuly. Na tyto události, co se odehrály ten večer a ráno, nezapomenu, dokud budu živá. Moje kamarádka se ráno vzbudila a měla poškrábaná záda! A nejhorší na tom bylo to, že se do stanu nikdo nedostal, protože Zuzana (náš pes) neštěkala a navíc nic necítila! A já jsem potrestána tím, že trpím nepříjemnými sny a nočními můry a ona má ty samé problémy jako já ale ona jezdí k doktorce (psychiatričce) a její psychický stav se nelepší a pořád si představuje, že je obklopena duchy. Takže Vám radím, nikdy si s takovými věcmi nehrejte! Můžou se Vám hodně vymstít. PS: Nikdy si nehrejte s tím, co neznáte. Tečka.
Když jsem měla 17 let, moji první lásku zabil blesk. Nejste sama, kdo ztratil někoho blízkého. Bolí to a bude to bolet dlouho, ale život se musí žít dál. Svou lásku nechte klidně spát, nepřivolávejte ho. Kdyby chtěl nebo kdyby mohl, nebo kdyby to bylo pro Vás dobré, určitě by se Vám objevil aspoň ve snu. Po mnoha a mnoha letech mi moje přítelkyně, která vidí věci jiným neviditelné, vysvětlila, že není dobré urputně přivolávat svoje zemřelé blízké. Tím, že je nenecháváme odejít, jim ubližujeme, znemožníme jim učinit to, co mají udělat, aby se duše mohla vtělit do někoho jiného.
Je mi jedno, co si o tom názoru kdo myslí, mně tento názor prostě pomáhá a je pro mě úlevný.
Je to ještě hodně živé. Ztráta partnera se Vás hluboce dotkla a ještě nějakou dobu potrvá, než s ní dokážete jít dál.
"Vyvolávání duchů"je podle mne jenom způsob, jak nešťastným lidem v podobných situacích vytahat peníze z kapsy.
doplněno 18.07.13 16:54:Reakce na Jh (18. VII. 2013):
Moudrý to muž! (míněn Osho)
Pro "krizse"
- je mi moc líto, co se Vám přihodilo - to se nedá bohužel překonat jinak, nežli působením času.
Ale - co kdybyste se přinutila na něj zatím nijak nevzpomínat a nemyslet! na něj, abyste se zbytečně "nedrásala"! Některým povahám naopak pomáhá na problém zapomenout a nepitvat se v něm. Vzpomínat můžete začít, až Vás to přestane bolet.
Pokud se týká spiritismu - jsem ateista, realista a nevěřím ničemu, na co si nemohu "sáhnout" - ale do toho bych se pro "všechny případy" NEPOUŠTĚLA! - Jak zde už někdo psal - nikdy nevíte, co se může skrývat za hranicí našeho vědomí. Přece jenom nejsme vševědoucí!
Ale - zase na druhou stranu - pokud by Vám to pomohlo se lépe vyrovnat se svojí situací - tak to zkuste, i kdyby Vás to teď stálo nějaké peníze - nebudete to snad dělat celý život.
Já mám na vec asi trochu jiný názor a pohled nez ostatní. S vyvoláváním duchu nemám zkusenost. Ale mela jsem moznost zazít automatické psaní. Jednalo se o mého zemrelého tatínka, s kterým jsem se ani nestacila rozloucit a trápila se vycitkami. Paní, u které jsem byla se na neho napojila a psala. Dopis mám schovaný, je to jako by to psal on - jeho písmo, ona byla jen prostredník. Je dulezité si nachystat nejaké otázky a na ty pak odpovídá. Pokud máte zájem, dám Vám pres @ kontakt. Já jsem byla u paní na kursu Reiky, ale tohle mi dalo více nez celý kurs. Velmi me to pomohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.