Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořízení obrazového záznamu z jednání

Od: honzmalatny* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám dotaz.u nás se bude konat veřejné jednání v jisté věci,ze kterého si chci pořídit obrazový a zvukový záznam.Česky řečeno natočit to na kameru.Od starostky jsem dostal povolení a teď ta otázka,musím dát na vstup do sálu upozornění že bude tato akce zanamenována? Pokud by se stalo a já či někdo jiný chtěl záznam použít ve věci trestního oznámení či nějaké stížnosti je možné že by takovýto důkaz nebyl přijat z důvodu že nebylo účastníkům zděleno že je tato akce zanamenována?

Děkuji Honza.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
O tom, ze je akce natacena musi byt vsichni informovani. A vetsinou se tez dela, ze se na jednanj hlasuje (pokud je to zastupitelstvo), ze souhlasi s natacenim.
honzmalatny*
hodnocení

Dobrý den,děkuji za odpověď,víte pátral jsem na netu a vím že něco podobného se řešilo v jednom městě a bývalý ombudsman pan Motejl reragoval že zastupitelsto nesmí zakázat natáčení jednání.

Ze starostkou a zastupiteli jsem dohodnut,v tom problém není.

Problém je v lidech co budou na jednání.

buss
hodnocení

0x

Podívejte se na web UOOU. Zasedání je veřejné, ni?

honzmalatny*
hodnocení

samo že ano,ale počítám že bude velice bouřlivé.

paw*

V nejake vesnici maji zasedani prenasene online. Zkuste tam zavolat na OU :) neco je k tomu tady a tady

machturbo*
hodnocení

0x

Zasedání je veřejné, tedy můžete pořizovat záznamy bez upozornění účastníkům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]