Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zajímalo by mně jestli se dceři vyplatí pořidit si kartu isic.Nastoupila do školy a hned jim vnutili letáčky.Připomínám že dceru například nelyžuje,nechodí do kfc ani mac donaldu,slevu na autobus ma z normální průkazky 25procent.Do obchodů chodí málo a ne do takových kde jsou slevy.Nechodíme ani do kina a divade ani po památkách.l.Připadá mi to jako něco za co člověk platí zbytečně než by si koupil potzřebnější věci.Děkuji za názor.Miklášová Jana.
To, že dostane letáček snad neznamená, že si to musí pořídit, ne? Je to nabídka, že je taková možnost.
Nevím od koho a jaké letáček dostala, ale jsou i střední školy, kde mají ISIC jako kartu pro vstup do školy apod., ale mají ho pak se slevou (normální cena 300,-), pak byste se měla informovat ve škole jak postupovat.
Mě se ISIC třeba vžycky vyplatil, ale skutečně záleží, co dcera podníká. Naučila jsem se ptát v obchodech,. jestli na něj náhodou nemají slevu, tu a tam na mě koukají divně, ale často jsem až u kasy mile překvapená, že mají. Mě se vrátí už slevou snad 10% v luxoru (knihkupectví), navíc Česká spořitelna (a možná i jiné banky) dávají tomu, kdo s isicem přijde a má u nich studentský účet jednou ročně na účet snad 200,- Takže já vždy, když nesu potvrzení o studiu, vezmu i ISIC a připíšou se mi penízky. Navíc ho používám jako důkaz, že jsem student u všech vstupů - galerie, divadla, zoo, památky atd.
A poznámka na okraj: Pokud je to kvůli financím, chápu, že kultura není dostupná všem... pokud ale ne, měla byste dceru k návštěvám kulturních akcí a míst trochu védst
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.