Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta isic

Od: janamiklasova* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den zajímalo by mně jestli se dceři vyplatí pořidit si kartu isic.Nastoupila do školy a hned jim vnutili letáčky.Připomínám že dceru například nelyžuje,nechodí do kfc ani mac donaldu,slevu na autobus ma z normální průkazky 25procent.Do obchodů chodí málo a ne do takových kde jsou slevy.Nechodíme ani do kina a divade ani po památkách.l.Připadá mi to jako něco za co člověk platí zbytečně než by si koupil potzřebnější věci.Děkuji za názor.Miklášová Jana.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Zdravím, ISIC je fajn pro výškaře a starší studenty středních škol, kteří mají rádi kulturu, cestují apod. Pokud má dcera (zatím) jiné zájmy, tak slevy zřejmě opravdu nevyužije.

honzs*
hodnocení

0x

Zdravím,
pokud avizované výhody nevyužije a necestuje v zahraničí, je podle mě zbytečné si ji pořizovat.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

To, že dostane letáček snad neznamená, že si to musí pořídit, ne? Je to nabídka, že je taková možnost.

Nevím od koho a jaké letáček dostala, ale jsou i střední školy, kde mají ISIC jako kartu pro vstup do školy apod., ale mají ho pak se slevou (normální cena 300,-), pak byste se měla informovat ve škole jak postupovat.

askmenow*
hodnocení

0x

Mě se ISIC třeba vžycky vyplatil, ale skutečně záleží, co dcera podníká. Naučila jsem se ptát v obchodech,. jestli na něj náhodou nemají slevu, tu a tam na mě koukají divně, ale často jsem až u kasy mile překvapená, že mají. Mě se vrátí už slevou snad 10% v luxoru (knihkupectví), navíc Česká spořitelna (a možná i jiné banky) dávají tomu, kdo s isicem přijde a má u nich studentský účet jednou ročně na účet snad 200,- Takže já vždy, když nesu potvrzení o studiu, vezmu i ISIC a připíšou se mi penízky. Navíc ho používám jako důkaz, že jsem student u všech vstupů - galerie, divadla, zoo, památky atd.

A poznámka na okraj: Pokud je to kvůli financím, chápu, že kultura není dostupná všem... pokud ale ne, měla byste dceru k návštěvám kulturních akcí a míst trochu védst ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]