Nejste přihlášen/a.
Mám akutní zánět dásní..Po porodu,mi začali červenat dásně..Moc to nebolelo,ale ted je to akutní byla jsem na dentalní hygieně dkde mi vyčistili dásně ale po dvou měsících se mi to opět vrátilo...Vůbec nevím co s tim...Děkuji za radu
Mimo rad, které již byly napsány by mohla pomoci šalvěj - čaj. Používá se třeba při paradentóze. Nepít, jen nechávat v ústech, vyplachovat.
Je otázka, co je příčinou otoku. Řekněte doktorovi, ať Vám udělá rozbor krve, možná máte po porodu nedostatek železa nebo vápníku. Btw. jakýkoliv zánět může vzniknout jen při extrémním překyselení - nepijete třeba místo vody a minerálek colu a různé jiné přeslazené břečky? Nebo nejíte nějak zásadně nezdravě?
Šalvěj jsem používala...No otoky...Mám na dásních rudé oteklé boule...A už mám 3 roky po porodu...
Tak to už vypadá spíše na chronickou než na akutní záležitost.
Zkuste se obrátit na jiného zubaře a nečekala bych až do srpna.
Chronická onemocnění se zpravidla léčí déle, takže čím dřív začnete, tím lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.