Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz ohledně hormonální antikoncepce. Beru ji 10měsíců, poslední pauzu jsem měla před 3měsíci. Dnes jsem si všimla že nemám vylouplý prášek na včera ale myslím si, že jsem ho brala (asi z druhé strany platíčka). Takže teď nevím jestli jsem ho vzala nebo ne.
Můj dotaz je: raději ho vzít nebo raději ho nevzít?
Spíše z hlediska hormonálního, aby mi to neublížilo.
Děkuji mnohokrát
Dobrý den,
pokud si myslíte, že jste vzala z druhé strany platíčka, tak další prášek neberte, jinak si můžete rozhodit cyklus.
Nemůžete si spočítat (od data počátku poslední menstruace) kolik prášků má na platíčku zůstat?
V každém případě doporučuji tento měsíc pro jistotu používat ještě jinou ochranu.
když si vezmete ten zapometý následující den ráno a pak si vezmete ještě týž den další (tak jako že budete pokračovat v cyklu) určo si ho vzít můžete,z horm.hlediska Vám to neublíží. také jsem jednou zapomněla a moje pí doktorka mi to řekla že prý můžu. Ale jeslti si ho brát už nechcete,tak si ho třeba neberte,ale musíte se ten první de nějak pohlavně něčím chránit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.