Nejste přihlášen/a.
Budu si pronajímat poprvé v životě kancelář - přes realitku, inzerát jsem našel na sreality. Zajímalo by mě, na co si dát pozor při sjednávání smlouvy. Kancelář bude určena k podnikání, prostory se mi líbí, majitelka také vypadá po první schůzce sympaticky, ale nikdy jsem kancelář nepronajímal a nemám zkušenosti.
Kancelář je v činžáku, v přízemí.
První smlouvu si sepište u právníka, podruhé už budete vycházet z první smlouvy. Tady je vzor smlouvy k bytu, takže podobná bude i ke kanceláři. pronajmy.cz/...
doplněno 17.07.13 14:49:Ještě pohledejte na internetu: vkancelari.cz/...
Spíše než realitku, bych doporučil využít nějaké firmy co nabízí pronájem kanceláře.
Například společnost Profi-kancelář nabízí jak dlouhodobý pronájem kanceláře, tak i krátkodobý - můžete nejprve vyzkoušet pár hodin a pak, když budete spokojen se můžete rozhodnout na delším pronájmu...
Viz jejich web profi-kancelar.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.