Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stal se mi takový malý průšvih. Víte jeden kluk se mnou chtěl jít ven a tak jsem si řekla: proč by ne?. No, ale on to myslel trochu jinak asi si umíte představit jak. Byli jsme spolu venku všechno probíhalo normálně. Jenže, když odjížděl začalo to být tak trochu intimní. A já jsem se mu bála říct, že prostě ne, že ho nechci. Takže jsme se líbali.. jen jednou, ale já vím, že to není prostě ono a že jeho bych nechtěla jen jsem ho nedokázala odmítnout. V tu chvíli jsem o tom tak nepřemýšlela a nevěděla jsem co a jak. No a teď bych mu to chtěla nějak vysvětlit, že my dva prostě ne, maximálně jen kamarádi a tak. Nějak, aby mu to neublížilo. Chápete mě? Můžete mi prosím Vás poradit?
doplněno 02.09.13 18:32:ještě doplňuji, že ten kluk je o 5 let starší..
Neměla ses s ním ani líbat. Teď je potřeba jednat jednozančně - na rovinu. Čímkoliv jiným bys mu dávala zbytečnou naději, čímž bys jej v důsledku zranila víc než "šetrným" odmítnutím.
Pro začátek nenabízej ani to kamarádství, aby si nemohl slibovat, že by z toho časem mohlo být víc.
doplněno 03.09.13 16:43:Souhlasím s Davidem, že by bylo vhodné situaci nějak vysvětlit, ale omluvu za nutnou nepokládám (odhaduji, že impuls nevyšel od tebe).
ahoj..
musíš mu to říct prostě narovinu a hned.. řekni mu třeba že je moc hodný (hezkej.. prostě nějaký kompliment) ale že to není kluk pro tebe... kamarádství z toho asi nebude.. to se stává většinoou jen ve filmech..
doufám že ti moje rada pomůže
Ahoj Lucko. To se stane občas, že nepřeskočí ta potřebná jiskra mezi holkou a klukem. Nic si z toho nedělej, jen se nenech nikdy nikým do ničeho, co nechceš a co tak prostě necítíš, nutit ani tlačit. Prostě mu řekni na rovinu, že to cítíš jinak, ať si najde vhodnější partnerku. A máš po starostech. Je to slušné a je to pravda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.