Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prý jsem gay, ale nejsem

Od: kupy96* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, je mi 16. Potřebuji poradit. Většina ostatních "dětí" si o mě myslí, že jsem gay, přitom jsem heterosexuál. Jednou jsem se ptal kámoše, čím to je a prý je to kvůli mému hlasu. Prý mluvím jak buzerant (myslí tím asi výšku hlasu). Ještě před rokem jsem neměl žádné kamarády a byl jsme psychicky na dně, ale to že jsem šel na Střední školu mě změnilo. Našel jsem si pár kamarádů, začal se více bavit s ostními a taky se více zařazovat mezi ostatní. Nejdříve jsem ten fakt nevnímal a byl jsem rád, že mám kamarády. A pak mi bylo divný, jak se na mě všichni vždycky dívají. Tak jsem se zeptal toho kámoše. Dost mě to dostalo. Už předtím jsem chtěl několikrát spáchat sebevreždu, ale ještě jsem to neudělal. Já nevím co mám dělat. Možná by pomohlo mít holku, ale to je taky pro mě problém, nýbrž když se mi nějaká holka líbí, tak jakoby zkamením a nemůžu nic dělat. Poradíte někdo co s tím? Děkuji všem Tomáš

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Tomáši, zkus se obrátit na logopedii a/nebo na hlasového odborníka (mluva).

Pomohou ti usadit hlas a naučí tě správně dýchat. Obojí se samozřejmě promítne do tvého hlasového projevu.

Místo myšlenek na sebevraždu si radši najdi nějaké koníčky, ideálně kolektivní sportovní nebo umělecké aktivity.

Získáš nové známé a kamarády, získáš více sebevědomí, což ti časem pomůže i ve vztazích s dívkami.

doplněno 17.07.13 01:03:

Není zač.

kupy96*
15.07.13 16:52
hodnocení

díky :)

dzordz*
hodnocení

2x

Jooo, na základce a na gymplu byl taky buzerantem pomalu každej druhej. Ze všech těch osočovaných se "stal" skutečným gayem například jeden, který byl vždycky největší macho, mezi prvníma balil holky a (moc bych nedal za to, že) dokonce taky tak obdobně nadával ostatním.

Kdokoli, kdo se nějak odlišuje, je "divnej", tlustej, malej, blbej, zrzavej, zubatej, brejlatej, koktavej.. Ale nebojte, ono je to zanedlouho přejde, až ještě trochu dorostou.

Navíc píšete, že si to jen myslí a že jste jinak celkem zapadl a zařadil se. Tak to nemůže být tak špatné.

doplněno 15.07.13 21:08:

Vykrvácení není lepší. Řekl bych vám, co je lepší, ale asi by to bylo proti pravidlům. A možná i zákonům (i když to je jen vzdělávání, šíření osvěty a informací :D)

kupy96*
hodnocení

děkuji, popravdě, já osobně bych nikdy nemohl ublížit sobě ani nikomu jinému, ale když mám nějaký takový stav, tak to je jako moje druhé já, nemůžu s tím nic dělat, a doufám, že takovou blbost nikdy neudělám :)

figurek*
hodnocení

1x

No tak pravda, v šesnácti páchat sebevraždu kvůli hlasu je vynikající nápad.

Ale ještě předtím než se půjdeš oběsit, bys mohl něco zkusit. Ono totiž u homoušů ani tak nejde o výšku hlasu, ale spíš o typickou výslovnost.

Vem do ruky mikrofon, nahrej si nějaký svůj proslov a pak si jej poslechni.

A teď, za prvé : Nemáš změkčené a příliš prodloužené samohlásky? Nemáš příliš změkčené a příliš prodloužené měkké souhlásky, zvláště č a š? Jestli ano, nacvič si výslovnost. Č a š vyslovuj tak tvrdě, že bys za ně mohl napsat tvrdé y.

Za druhé : Neozývá se ti v řeči akcent koketní slečny, u homoušů běžný? Jestli ano, pak se nediv za co tě považují. Nacvič jiný akcent.

Za třetí. Nepoužíváš v řeči zmenšeniny přídavných jmen, jako je lehoučký, hezoučký, hlaďoučký a podobně? Jestli ano, pak si zapamatuj, že tato slova jsou tabu. Nesmí se vyslovit.

Tak to by pro začátek stačilo. Zkus co jsem ti poradil a pak uvidíme co dál.

kupy96*
hodnocení

díky, ale oběšení je hrozná smrt, vykrvácení je lepší. Asi máte pravdu, když mluvím slovensky mám úplně jiný přízvuk a to i v angličtině, asi to tam mají měkčí než my tady, takže ta rada s tím Č a Š asi bude dobrá. Děkuji Vám ;)

petr123*
hodnocení

0x

Dej tomu čas, to se srovná.

A jestli si ostatní myslí že jsi gay tak to může být i výhoda, třeba se tě nějaká holka pokusí "napravit" *smich*

majsterjoe*

Jo, s tema holkama je to vyhoda. JInak hlas se ti zmeni, jeste je cas a za dalsi,co je dulezite, KASLI NA OSTATNI CO SI O TOBE MYSLI, NEBO NE. Bud jaky si a snaz se z toho vytezit co nejvice. *palec*

kupy96*
hodnocení

děkuji za radu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]