Nejste přihlášen/a.
Pokud nesouhlasim se zákonem státu, který něco nezakazuje, mohu s tím něco udělat? Pokud by bylo více lidí ve státě, kteří nesouhlasí se zákonem, který něco nezakazuje, mohou s tím něco ti lidé udělat? Například, mohou se sejít lidé a napsat petici na změnu zákona o zákazu kasína podniků?
Rozhlednete se kolem a najdete ve svem okoli kancelar sveho poslance (to je ten, ktery ma ze zakona pravo predkladat navrhy zakonu a ktereho ste treba i v poslednich volbach volil).
Jistojiste ve sve kancelari bude mit hodiny pro setkani s verejnosti.
Zajdete za nim se svym problemem / pranim / navrhem, nejlepe je samozrejme mit pripravenou nejakou rozumnou formulaci toho, o co vam jde, pac na Vas nebude mit cely den.
S nim toto muzete prodiskutovat.
Dobrý den,
děkuji za reakce.
Ještě odpovím a doplňím další reakci a dotazy.
Takže, s hraním problémy nemám, ale jiní ano. Proto mimochodem dávám ten dotaz. Pokud ten, kdo se ptal mě zda nemám problém, ať zajdu do léčebny. Stejnou odpověd mám pro tebe, pokud máš problém, zajdi do léčebny.
Dále, jak poznám, který poslanec je ten můj poslanec, se kterým bych toto mohl diskutovat?
Ještě mě tedy docela překvapilo, že v podstatě nikdo nenapsal, že je přímo se mnou, a že by do toho se mnou šel.
Nechápu, jak může společnost či jedinci, jejichž známí v minulém třeba desetiletí prohráli skoro celý barák, že takoví mlčí.
Dále nechápu, že třeba nikdo nenapsal, že kasína jsou na "sprosté slovo". Od kdy bylo umožněno v cz, aby začaly různá individua podnikat s kameným podnikem s názvem kasíno? Bylo by tak velice těžké prostě ten zákon, který umožnil toto podnikání prostě škrtnout? Prostě všechny hazardní hry a podnikání na tomto základě zakázat. Mimochodem, když by někdo napsal, ale já v tom podnikám. Odpověd zní, podnikej v něčem jinym. Stejně jako, já vyrábim zbraně a já v tom podnikám. Odpověd zní, podnikej v něčem jinym. A lidi, kteří souhlasí s podnikánim se zbraněmi, hazardem. Vy s tim souhlasíte? Pokud ne, tak proč tedy nesepsat petici proti tomu? Udělejte nebo udělejme internetovou stránku s peticemi proti hazardu, proti výrobě střelných zbraní, proti výrobě lehkých i tvrdých drog. Hazard nemá nic společného s počítařovými hrami. Hazard je sázení peněz.
Kur.. Admine. Napisu se s odpovedi, prekliknu se na misto vlozit kliknu na precist pravidla V NOVEM OKNE a samozrejme se mi zobrazili v tom samem a odpoved zmizela. Udelej s tim neco.
doplněno 15.07.13 21:08:Tak jeste jednou.
Lidi, kteri maji negativni zkusenost s kasinama, i treba jenom zprostredkovane, bude ve spolecnosti minorita. Naprosta vetsina nebude mit zkusenosti zadne a tedy ani logicky proti kasinum brojit nebude, pac se ani o takovou problematiku nezajima a ani jim to neprijde na mysl.
Otazka ovsem je, zda lide, kteri proti kasinum broji, ve skutecnosti nebroji proti vlastni hlouposti, nebo hloupisti svych blyzkych.
Toto bych ale nerad soudil, pac s hazardem zadnou osobni zkusenost nemam. Mimo jine take zrejme proto, ze se povazuji za alepson prumerne inteligentniho.
Je ale pravda, ze podprumerne inteligentni lide si riziko hazardu nemusi plne uvedomovat a pak chapu jejich blizke, ze proti hazardu broji.
Nicmene si nemyslim, ze jakakoliv petice cokoliv zmeni, pac dane z hazardu jdou obcim a ty se jich jen tak nevzdaji.
Souhlas. Nedávno jsem viděl reportáž k tématu, že mnohé obce začínají opět povolovat hrací automaty, byť v menším měřítku než tomu bylo dříve, protože ty peníze jim prostě v rozpočtu chybí. Takže po počátečním hurá nadšení nastává opět návrat k normálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.