Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
žiji s přítelem, který je v rozvodovém řízení (již cca 6 měsíců). Manželka těhotná-rodit bude cca za měsíc, s rozvodem nesouhlasí. Vyhrožuje, že mu to u soudu "osolí" atd. Jak se může přítel bránit? Rozvod může trvat max 3 roky-je tato doba reálná či je to jen v oprvadu nejhorších případech? Manželka se i za trvání manželství vyhýbala práci, tak je předpoklad, že zůstane na mateřské 4 roky a nechá si platit výživné. A ani pak nebude mít snahu jít do práce.Bydlí v přítelově domě a odmítá se odstěhovat (má tam trvalé bydliště),jako manželku ji nemůže vystěhovat-až budou rozvedeni. Veškeré poplatky na dům (plyn, elektrika,..) jsou psány na něj a musí je tedy platit. Ona odmítá jakoliv přispívat. Je to nějak napadnutelné? Schválně nechává celý dům rozsvícený, topení na max, zve si tam příbuzné, aby tam bydleli s ní a přítel jen platí a platí... Lze se nějak bránit? Jinak já s přítelem bydlíme jinde v podnájmu.
Díky
Já bych tedy zvážil, jestli mi takový přítel za to stojí. Šest měsíců s ním žijete, manželka je asi v osmým, takže jí opusti hned jak se dozvěděl, že je v jiném stavu. Co si od něj slibujete?
Jen můžu říct jedno: chudák ta manželka s miminkem.
Ty a ten tvůj ... by jste tak akorád potřebovali přes hubu, aby jste se konečně probrali.
Všimla jste si vůbec,že na Vás mají všichni stejný názor?
Ono je taky docela možné,že ten Váš "pašák" se ani rozvádět nechce a jen Vy se zde zoufale domáháte nějakých svých vykalkulovaných "práv".Proč to neřeší on ,ale Vy?!
Ale nebojte se ,já Vám to přeju ,abyste je rozvedla,ono to totiž pro všechny (teda kromě toho dítěte samozřejmě) bude lepší.Manželka už větší svini(nemohu si pomoct )potkat nemůže a Vám se pomalu a jistě roztočí boží mlýny.Od srdce Vám je přeji a vězte ,že tady na poraďte asi každý.
Na to, že můj dotaz se týkal rozvodu...No, docela se to zvrhlo. Abych zopakovala základní info-dali jsme se s přítelem dohromady když už bydlel mimo, z domu ji nechtěl vyhnat jen přispět na domácnost, nenapsala jsem, že to je čůza, ale na tom, že je zlá a hamižná si stojím. Já to řeším z důvodu, že se nikdo z mých známých nerozvádí, abych k němu došla pro radu. Teď už má přítel nějaké info od právníka, tak je to dobré. Už víme co nás čeká. O dům mi nejde-mám svůj byt. O majetek také ne-vydělávám dost, abych si pořídila po čem toužím. Jde mi o chlapa, který i když opustil těhotnou manželku, tak je super a nesmírně si jej vážím. Chápu, že pro nezůčastněné to vypadá blbě, ale jak jsem již jednou psala-kvůli dítěti si člověk nemusí nechat líbit vše. Malý to odnese-i když za to nemůže. Táta se k němu bude hlásit a bez problémů na něj platit dost vysoké alimenty. Ale s tím se počítá. Jen dospělí jdou od sebe. Jak jsem řekla-vše má již v rukou právník. Člověk se od něj dozvěděl zajímavé věci-třeba i to, že vydírat jej nemůže.
Jakým právem tu soudíte druhé? Jak můžete napsat takové "kecy", že manželka jej vroucně milovala (či něco podobného), nebo že má zdravotní problémy (je zdravá jako řípa) když o tom nic nevíte? Má podle Vás manžel strpět vše? Si šáhněte do svědomí kolik z vás je tu rozvedených a kolik z vás máte z minulých vztahů dítě. Rozvádí se každé druhé manželství.To se prostě stává. On ji nebyl, nenadával ji, ani jinak netýral. Snažil se situaci vyřešit, ale bohužel...
A že mají dítě? To je lidská tragédie, ale oběsit se z toho ani jeden nepůjdou.
Lucy, Lucy, vyděsila mě Vaše věta :
"A že mají dítě? To je lidská tragédie, ale oběsit se z toho ani jeden nepůjdou."
Budete i narození svého dítěte považovat za tragédii? Myslíte to doopravdy?
Myslíte, že manželka Vašeho milence považuje narození svého "vymodleného" dítěte za tragédii?
Tragedií v tomto příběho je to, že ten, kdo by se měl radovat a být dobrým otcem a manželem a o svou rodinu se starat, tak ten se peleší s Vámi a svou rodinu opustil. Společně teď proti této ženě spřádáte plány a divíte se, že mnozí zde s Vámi nesouhlasí.Ať je ta žena jaká chce, tak nemorální jste především vy dva. Vy žijete se stále ženatým mužem, který nechal na holičkách svou ženu s dítětem!
Je dobře, že tolik lidí s Vaším postojem nesouhlasí. Člověku z toho běhá mráz po zádech... a prostě nějak reagovat musí!
Žijte jak umíte, ale neubližujte!
Já být jeho manželkou,taky bych se nechtěla rozvádět.A proč vlastně?Jako manžel mě musí finančně podporovat a pak i dítě.A možná ho ještě miluje,ale tak už to v životě chodí.Nikdo vlastně neví co je příčinou rozchodu,ale od takového muže bych dala ruce pryč dokud je čas,aby mi jednou neudělal to samé.Držím palce.
Přítel není bezcharakterní člověk a já nejsem naivní mladá blbá holka co si maluje budoucnost růžově. Toť na vysvětlenou. Situace byla opravdu složitá.Spolu žijeme méně než 6 měsíců, část bydlel sám (nechtěla jsem zacházet do podrobností). Manželku znám-je to zlý člověk. Přítel se snažil situaci dlouho zachránit a ustupoval, ale po tom co otěhotněla, tak se začala chovat tak, že ho nepotřebuje. Jde jí jen o majetek a o peníze. Přítel i navrhl ať si vezme vše (auto, vybavení domu,...) jen ať se sebere a vypadne, ale ona ne-prý mu to u soudu osolí a že ještě bude koukat a tak... Vyhrožuje a ohání se dítětem, na které se původně moc těšil. S alimenty počítá, že budou vysoké, ale tomu se nebrání. Ale na ní chce platit co nejméně, protože ví, že pracovat nechce. Ohledně bydlení v podnájmu-právník řekl, že to je důležité. Dokáže se tak soudu, že manželství je rozvráceno. Kdyby bydleli v jednom domě, tak to nikdo nedokáže. O dítě se hádat nebude-manželka ho jím dost vydírá, tak je předpoklad, že i v budoucnu jej bude štvát proti otci. S alimenty také bude souhlasit. Problém bude s výživným na manželku. Jde mu hlavně o to, aby byl co nejdříve rozveden.
Situace je opravdu složitá. Neřešme tu prosím proč a za jakých okolností k tomu došlo. Chtěla jsem Vás spíše požádat jak se bránit proti manželce, která svého postavení sprostě zneužívá. Mně říct chlap, že mně nechce a že má jinou, tak mám zbaleno ani nevím jak rychle.
Ona obchází jeho příbuzné a všude vypráví jaký je to hajzl, do sporů tahá i babičku, která marodí se srdcem.
On se chtěl dohodnout, ale ona řekla, že se s ním nemá o čem bavit a že se těší na soud. Že mu to tam s dítětem pořádně osladí...
Lucy, my tady nechceme řešit nějaké soukromé záležitosti. Jak a proč dochází k rozvodům, rozchodům a nebo kdo je lepší a kdo je horší. To nám vůbec nepřísluší a ani do toho nikdo nemá zájem zasahovat. To je vždy věcí těch dvou či tří, kterých se to týká. Ale když už někdo požádá o radu, je potřeba mít alespoň trochu informací, aby byla odpověď objektivní. Tady se možná jedná o větší majetek a proto bude situace s rozvodem o něco složitější. Ale skutečné příčiny životních situací znají ti, kdož se do této situace dostali. A věřím tomu, že i Váš názor nemůže být úplně objektivní, ale to přeci je normální. Lidé někdy dokáží dělat neskutečné voloviny a to nejen kvůli majetku. Hlavně ať to děcko, které si oba dva původně "vymodlili", není předmětem vydírání a zášti a celá situace ať se zklidní. To je to hlavní, co bych Vám všem přála nejvíc. Ale jak už jsem uvedla v předchozím příspěvku, bez domluvy to bude neskutečně těžké.
Manželka je pro milenku vždy "zlý " člověk.Ona je "ta" ,která si dělá na jejího milláčka nároky,bud chce jeho nebo něco od něho.Teď jsem tady já milenka a "ona " už není ve hř, je starší ne-li stará okoukana,má horší postavu,pleť či vím já co.S ní si můj miláček nerozumí,zatímco se mnou ano atd.atd...
Jsem sama dlouho vdaná,ale mám pár kamarádek,které si tím peklem prošly,většinou v roli té manželky,ne jednou ten manžel přilezl po kolenou a prosil o odpuštění...
Možná,že je ona manželka skutečně vypočítavá žena ,nevím.Nechtěla bych být v její kůži.Čekat vymodlené dítě s někým,kdo mne celé těhotenství podvádí ,dští na mne oheń a síru a se svou milenkou se snaží vyhnat mne z domu,kde mi s mužem bylo hezky.Uvědomujete si vůbec ,že stejně jako má rád Vás měl kdysi rád i ji,že jí říkal stejná vyznání (i když Vám to samozřejmě nikdy nepřizná),protože jinek by si ji nevzal.
Vám nemá smysl radit,i kdybych věděla,jak proti té těhotné manželce jít,neudělala bych to.Jen Vám popřeji,abyste si to zažila taky z druhé strany,jedině tak to totiž celé pochopíte v celé šíři.Jeho paní přeji,aby měla příště větší štěstí při výběru partnera a Vašemu milému nepřeji nic,není hoden...
Z Vás mluví akorád zloba. Dítě bylo vymodlené, ale bohužel jen z důvodu, aby ho měla nějak zavázaného. On jí nepodvádí celé těhotenství. Řešil to dost dlouhou dobu, snažil se s ní domluvit, ale bohužel nedošlo k usmíření. A tak se rozhodl odejít z domova a pak jsme se i my dva dali dohromady (do té doby jen přátelé). Spolu jsme byli až když byla podána žádost o rozvod. Nesnaží se jí vystrnadit. Chtěl po ní jen úhradu části nákladů na dům-když on tam nebydlí a ona ano. Ta část byla opravdu malá, ale ona se mu vysmála a naopak elektřinou i teplem plýtvá, zve si tam příbuzné, kteří tam třeba 14 dní bydlí zdarma. A vše přítel platí a nemůže udělat nic. Trvalo mu to dlouho, ale už se smířil i s tím, že dítě uvidí minimálně a bude na něj jen platit.
Hledala jsem tu útěchu jestli třeba někdo nezažil podobně komplikovaný rozvod, jak se to řešilo, jak to dopadlo, jak je možné se bránit,... U nás jsou zákony postavené opravdu jen ve prospěch ženy. Na jednu stranu to chápu, na druhou se toho dá i pěkně zneužít...
Zloba mluvi akorat z Vas. Lm to podala docela pekne.
Za rok, az budete cekat dite a pritel vas opusti zase za jinou a vy uvidite svoji zkrachovalou budoucnost s ditetem na krku a bez prostredku, tak budete jeste rada, ze zakony jsou postavene, jak Vy rikate, ve prospech zeny...
Vezmu to postupně. Na výživné má manželka i rozvedená manželka právo, koho si vzal, tomu teď bude platit a také dítěti až do dospělosti. Osolí mu to těžko, jediné, co může soud zdržet je, že by prokazovala že jí vznikne zvlášť závažná újma ( to jí nevznikne) a nebo kvůli dětem ( ale to jsou opravdu výjimečné případy, asi třeba postižené dítě apod.) Nevím, proč by měl rozvod trvat 3 roky. Pokud spolu déle jak 6 měsíců nežijí, rozvedou je na 1., maximálně na 2. stání. Jediné, o co by se mohli handrkovat roky je výživné a svěření dítěte do péče, protože to musí být vyřešeno dřív než se rozvedou. Po rozvodu pokud váš přítel bude chtít ji vystěhovat, je možné, že jí bude muset zajistit bytovou náhradu, pokud bude mít ona to dítě svěřené do péče. Za manželství musejí oba manželé přispívat na domácnost, takže on ji také může zažalovat o přispívání na ty poplatky za byt.
Lucy, dovolím si oponovat - tesyk nechtěl nikoho soudit, ale odpovídal upřímně podle toho, co jste ve svém dotazu napsala. Je proto těžké objektivně zhodnotit situaci, pokud problém trochu víc neupřesníte. Já bych řekla, že jsem velice tolerantní člověk, ale kdybych si nepřečetla Vaše doplnění, tak bych na Váš dotaz reagovala obdobně. To totiž k tomu jednoznačně směřuje - manželka před porodem a soužití s nastávajícím otcem - Vaším přítelem asi 6 měsíců. Váš přítel určitě nebude mít lehkou pozici a určitě rozvod nebude snadná a rychlá záležitost. Domnívám se, že soud bude posuzovat i to, že manželka šla na umělé oplodnění a jistě se souhlasem Vašeho přítele. Tak se budou snažit manželství udržet a určitě tomu nepřispěje i fakt, že Váš přítel od ní odešel a bydlí s Vámi. Mám ten pocit, že všechno hraje ve prospěch nastávající matky. Manželka má právo bydlet v domě manžela a to může změnit pouze rozvod. Ale ani potom by to nebyla jednoduchá záležitost, protože bude následovat vypořádání majetku a i když je dům Vašeho přítele, může konečný verdikt trvat hodně dlouho. Asi se Vám to nebude líbit, ale tím, že se přítel odstěhoval, moc toho ve svůj prospěch nevyřešil. Já bych viděla jediné řešení, do rozvodu se vrátit do svého domu. Zkusit si dohodnout s manželkou jasná pravidla užívání domu. A vlastně si pohlídat svůj majetek. Pokud by to bylo možné - oddělit prostory na dvě bytové jednotky. Nic přítele nepomůže oprostit se od placení provozu domu, pokud se spolu nedohodnou. Stejně by musel platit manželce výživné. Takže podle mého názoru Vašemu příteli nezbývá nic jiného, pokud by se nechtěl do svého domu vrátit, hradit provoz domu a zároveň si platit podnájem. Asi jste toto slyšet nechtěla, ale bohužel jiné řešení nevidím. Nemluvím do větru, protože jsem si sama prožila nepěkný rozvod a ještě horší tahanice o majetek.
Samozřejmě můžete mít pravdu,že manželka není dobrý člověk,ale něco mi říká,že ač i kdybyste sebevíc chtěla,nebudete mít na stav věci objektivní názor.Jste zamilovaná,posloucháte ,co Vám řekne on.
Můj názor je:Já bych ho tedy nechtěla (toho Vašeho přítele) i kdyby měl těch domů třeba deset!Proč?Protože když se takhle chová k ženě,která nosí pod srdcem jeho dítě,tak si můžete být téměř na 99,99% jistá,že i k Vám se bude jednou chovat hnusně.Charakter člověka se nemění.
Vím,že byste raději četla ,jak je jeho žena nemožná ,Váš milý chudák a Vy úžasná.ale nic takového není pravda.
Souhlasím tady se všema co napsali odpověd.Ale přesný návod na život Vám nenapíše nikdo.Ten si musíte zajistit sama.Když to tady tak čtu,pro Vás je každá rada drahá a Vy ji vlastně ani nepotřebujete.
Každý udělá mnoho chyb, ale...Podle Vás tedy jakmile je žena těhotná, může vše? A partner musí tolerovavat také vše? Zajímalo by mně, kolik chlapů se tímto řídí... Končím diskuzi. Neporadil nikdo, řešíte tu věci, na které se Vás nikdo neptal.
Náhodně jsem se dostal na tyto stránky a ač jste ukončila diskuzi, malé upozornění. Na vaše otázky zcela v souladu s praxí i životem odpověděla dne 28.2.2009 "Martini". A moje zkušenost, až na Vašeho přítele podá jeho nynější a v budoucnu bývalá manželka pátou a x-tou žalobu a bude se psát rok 2018, bude na tom Váš přítel zrovna tak jako já dnes. Takže, rada není jednoduchá a pokud i vy vydržíte kalvárii, která ještě nenastala, ale zaručeně nastane, tak se hlavně připravte na dlouhá léta "nervů", soudních jednání a nečekaných překvapení. Vím o čem mluvím, jsem v tom již 8 let a konec je v nedohlednu.
Olin
Mohl byste mi prosím napsat podrobnosti? Manželka se již odstěhovala, dítě-syn-je již narozené. Tak jsem zvědavá na soud. Přítel změnil právničku, tak uvidíme.
Lucy, a proč vy řešíte záležitosti, které přísluší k řešení jen a jen vašemu milenci a jeho manželce. Nejedná se z vaší strany o nějaký zištný cíl? Pak pozor na "boží mlýny"!
Chviličku si představte, že se totéž, s tímtež mužem stane vám. Oslní ho usměvavá prdelinka a vy, těhotná, se zdravotními problémy před porodem a po porodě zůstanete opuštěná, osamocená. Opuštěná člověkem, kterého jste nesmírně milovala. Mohla být mezi nimi krize, která by se bez vašeho zásahu vyřešila sama. Nebojíte se, že osud vám ten strašlivý podraz vrátí stejně? Znáte to- jednou lump, vždycky lump. Může to udělat i vám.
Rozleželo se mi to v hlavě. To jste se hledali! Lump, který opustí svou těhotnou ženu, vyhání ji z domova. Pošlape jeji lásku, iluze, slušnost. Nechá ji napospas osudu.
A ženská, která to všecko zavinila a ještě, bezmocnou ženu, v šestinedělí pomlouvá, tahá ji po netu, vykládá jaká je to čůza. A staví to všecko na odiv, ospravedlňuje svoji. . .Fuj! Fuj! Fuj!
Co se stalo se slušností, úctou, solidností?! Co je se základními dobrými mravy a vychováním?
Lucy222 ty jsi slepá ...Jak se můžeš dát dohromady se ženáčem?A jak můžeš soudit,když v podstatě oba dva neznáš?Copak jsi jasnovědka?Ne to zaručeně nejsi ...Jsi jen ubohá a na tvý ubohosti si ten milenec pěkně smlsne to si piš...Je krutá pravda,že sviňák sviňákem zůstává ...Je jasný,že ve všem poslechneš jeho,ale vžij se do role manželky...Víš ono jí nic nezbívá a tak se snaží dělat vše pro to aby se jí manžel vrátil...Ale to tobě asi nedochází ...
Napadlo tě vůbec, že manželka nejde po penězích? Že se jen brání a že chce zajistit své dítě?Když ji opustil v době, kdy ho nejvíce potřebovala, kde má záruku, že jí pomůže dítě uživit, ošatit, zajistit mu vzdělání. Sama se nebude moci několik let snažit o lepší práci, nebude mít ani čas ani prostředky (třeba na chůvu). Nebude moci pracovat na zvýšený výkon, s hodinami mimo domov. Potluče to z ruky do pusy. A to jenom pro takovou vypočítavou bestii. Buď jsi velice mladá nebo neskutečně blbá. Jestlipak víš jaký je rozdíl mezi kur... a děv...? To první je povolání, to druhé povaha. Až to mladému dojde, bude se za sebe a hlavně za tebo stydět. Hnus!
Jak si prosím tě můžeš VÁŽIT takovýho chlapa, pro mě je to jen ubožák, nic víc.
A jak píšeš, že máš byt a hodně peněz, že tě o jeho majetek nejde, tak proč píšeš, že oba bydlíte v pronájmu? ..AHA...
A ktěm rozvodům: ano, i já jsem rozvedená! Je mi 28 let, a zůstala jsem s miminkem taky sama.A víš proč? Protože taky jednoho dne přišla taková blbá krá .. jako ty.
Zamysli se nad sebou, O.K:?
Pro Macach-když si neumíš udržet chlapa, tak si tu nestěžuj, že Ti zdrhnul. Nikdy to není chyba jenom jednoho-ani chlapa, ani milenky...
K bytu-když jsme se poznali, bydlel v podnájmu. Nastěhovala jsem se k němu a když jsem viděla, že to je vážnější-šli jsme do mého(bývalého jsem nemohla dlouho vystěhovat)
Bohatá nejsem, ale dokážu se o sebe postarat.
Ano, i tohohle chlapa si vážím. Měla jsem dlouho dilema, ale má vlastnosti, které mi stojí za to být "za špatnou". S jeho rodinou a přáteli vycházím skvěle, tak nevidím důvod se znepokojovat.
Možná taky jednou skončím rozvedená a sama, ale po tom je každému prd.Manželka ať si jde k čertu, rozvod už probíhá, přítel je skvělý. Možná je to pro někoho nemorální (i pro mně-kdybych neznala podrobnosti), ale nikoho nemlátíme, netýráme, ... Ona je dospělá, tak se s tím srovná. Dítě také nebude žádná chuděra-sice bude vyrůstat v neúplné rodině, ale v rámci možností se nebude mít špatně. Přítel se k němu hlásí a záleží mu na něm.
Toť z mé strany vše. Teď se tu stavte třeba na hlavu.
Ahoj vsem...
jelikoz jsem nahodou natrefila na tuhle diskusi neda mi ne ni nereagovat...
ano jsem ta nerozvedena manzelka o ktere se tady pise...
jsem ta svine co se nechtela odstehovat, co jde jen po penezich, manzela vidiram, pomlouvam ho u jeho rodiny...
Mila Terezko, zacinam mit tebe opravdu uz plne zuby...
Mela by jsi si konecne uvedomit, ze ja s tebou nemam co resit...
K tomu tvemu uuuuzasnemu pritelovi ti tady napsalo uz dost lidi a ver tomu psali mi z duse...
K tomu natahovani rozvodu se vyjadrim jenom takhle: To ze jsem odmitla prvni stani ten tvuj milacek vedel predem. Rekla jsem mu ze rozvod budu resit az po porodu... Muj psychicky stav opravdu nebyl dobry, k cemu jsi rozhodne prispivala i ty svymi navstevami a tim jak jsi se chovala... ja chtela jenom svoje dite donosit v zdravi, coz se mi malem nepovedlo... to ze jste spolu pred tim nic nemeli, snad si nemyslis ze tomu nekdo veri? to ze jsem ve velkem svitila a topila? je to trapne... topeni bylo nastavene na 18stupnu ano 18... svitila jsem jenom v te mistnosti v ktere jsem byla... moje rodina za mnou jezdila jenom na vikend na navstevu a i to jenom obcas, aby me chranili pred tvymi utoky... narodila jsem nam DCERA a ne syn... ale to ty moc dobre vis, nebo se bojis ze te tady nekdo konecne pozna? a ze chci aby me zajistil? ne chci aby sve dceri zajistil zivot, ktery jsme ji spolecne planovali... ze jsem lemra lina, ktera nechce pracovat? smutne, to bych se vlastnim usilim nevypracovala tam kde jsem byla... a ze jsem zustala doma na rizikovem tehotenstvi po umelem oplodneni? no treba to poznas sama... ono zdravotni problemy ktere k tomuto kroku vedli byly na obou stranach... stykam se jenom s tou jeho rodinou, ktera o to stoji,a ze chodim za jeho babickou? ano chodim, kdyz tam oni nezajdou jak je rok dlouhej, je jejich problem... jeho dcera je stejne pravnouce jako vsechny ostatni a babicka o ty navstevy stoji, ale to uz tebe asi nezajima vid? babicka je dospelej clovek ktery se umi rozhodnout sam... to se spise tvuj milacek boji ze se dozvi jaky je opravdu clovek, jestli se clovekem da nazvat...ja ale nemam potrebu ho s ni rozebirat, a ano mela jsem ho rada, ale i ta nejvetsi laska se zmeni na nenavist, kdyz k tomu ma duvod, a ja mam ten nejvetsi to ze ublizoval i tomu nenarozenemu diteti... kazda matka si to svoje dite bude branit...
a ten tvuj milacek by jsi mel zacit veci resit sam a ne se schovavat ze sukne a dokazovat jaky je zbabelec... jinak by ten "hrozny" vztah predse ukoncil uz pred tim... ale asi to tak zle nebylo do te doby nez jsi se objevila ty a zacala si si namlouvat zenatyho chlapa, jen si mela zakrocit kdyz me na to umele oplodneni vezl... kdyz on na to nemel odvahu... ja uz bych tady davno nebyla a mela by jsi ho jenom pro sebe.
vsude popisujes, ze by se meli znat obe strany mince, tak proc je ty znat nechces? ale kazda zamilovanost vyprcha... a jednou spadnou i ty nejruzovejsi bryle... a myslim ze ti co tady napsali ze o penize jde spise tobe, meli pravdu... taky to tak vidim po tom jak se chovas...
ostani uz tady myslim bylo receno uz nekolikrat.
Souhlasím s "manželkou" a v podstatě většinou názorů kromě Lucy222.
Bohužel opravdu jste se většina nespletla v názoru i když soudit asi můžeme těžko. Přeci jen vztah asistentky (lucy) a šéfa (manžela) nemusí být takový jak se ve filmech vidí.
Jen bych ráda doplnila, že "manželka" po IVF, kdy se běžně zůstává v pracovní neschopnosti, nastoupila do práce, které po necelých třech měsících musela ze zdravotních důvodů nechat. Mimochodem ještě s posvěcením manžela, neboť miminko bylo to nejdůležitější.
Určitě v celé věci byl zásadní vliv i psychického stavu, neboť když se manžel rozhodl, že je "nechce" odešel a více se nezajímal. Ani o zdravotní stav její ani miminka. Jen pro dokreslení situace, za celé těhotenství maminka nepřibrala více než 1 kg, navštěvovala psychologa a po porodu vážila cca o 10 kg méně než před těhotenstvím.
Milenka navštěvovala s manželem uváděný domek, chovala se tam jako doma, což určitě také většina ocení jako když ne nic jiného "velmi citlivý přístup". Asi necelý týden před porodem se manželka stěhovala do jiného bytu, neboť se manžel rozhodl nastěhovat do domku a bydlet společně. A dítětem ho manželka tedy opravdu vydírá jak může, dokonce mu nepovolila návštěvu v porodnici s jeho současnou milenkou. Jak hrozné, že, musel přijet sám a milence miminko vyfotit?!
A pokud si někdo myslí, že uvedený vnímavý, citlivý a úžasný pan úžasňák věděl, že je potřeba nakupovat výbavu i před narozením miminka, tak bohužel. No, asi i Supermani mají své chyby, že Lucy, ovšem asi ani neumí počítat, neboť by jim došlo, že úhrada nákladů na bydlení je podstatně nižší položkou než poloviční příspěvek na úhradu budoucí matce a nenarozenému dítěti?!
Popravdě, pokud je manželka "zlá", tak teda se přiznám, že na moje chování při jeho přístupu by asi slovník spisovných slov nestačil.
Píšu schválně pod svým nickem z jiné diskuse, kde jsme se scházely holky z IVF a drbaly a navzájem si foukaly na bolístky s početím spojené. Lucy mě tedy již zná, neboť i do této diskuse vstoupila a šířila své pravdy a bohužel rovněž nepochodila.
Dobrý den, když čtu tuto diskusi, domnívám se, že by se 3. osoba neměla do toho plést, pro milenku je vždycky ex manžel či manželka ta špatná, zlá atd.Ale ta "chudinka"osoba je čistá? Tolikrát se pokoušeli o malé, nevyšlo to, když se to povede, tak proč někdo najednou ucukne?chlapi jsou od přírody lovci, to je fakt. Kde ale bude mít ta 2. jistotu, že jí neudělá to co 1.?Jo a ještě něco, to krásné co z toho vztahu výjde, časem ukáže, kdo z původního svazku vyšel jako vítěz. Můj názor je, že Váš přítel je nezodpovědný a svojí myslí lehkomyslný člověk!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.