Nejste přihlášen/a.
Jak vlastně v America vypadá taková typická afroameričanka?
Afroamerické ženy mají větší sklon k tloustnutí,dokonce v černošských videoklipech vídám ženy s tou jejich typickou postavou(velký zadek,úzké boky) a jejich mužům se to moc líbí.
Ale jak vypadá taková ta typická afroamerická dívka a žena?
To je tedy otázka! Jak třeba podle Vás vypadá typický Čech? Vysoký, malý, blonďák, rezavý? Každý jsme jiný, takže těžko určit, co je typické a co ne. Jinak co se Ameriky týče - párkrát jsem ji projížděl, třeba v Atlantě, kde žije má sestra je černochů ,,neurékom´´. Co jsem si tedy všiml, tak většinou spíše uřvaný, ošklivý - postava typu ,,michelin´´. Prostě se na nich podepisuje fastfood a líný životní styl - rozhodně nejsou nic z toho, po čem se normální chlap ohlédně.
Jak vypadá typická afroameričanka - dalo by se říct typický američan protože co do postavy toho mají hodně podobného.
Až nezdravě obezní lidé. Ovšem obezita zde (v Čr) a obezita v americe je naprosto rozdílná , člověk co je obezní zde by se tam jevil jako vcelku hubený člověk. Ovšem většina lidí u nás za svoji obezitu nemůže většinou se s ní narodily a pokud ne tak mají nějaké zdravotní problémy díky kterým jsou obezní a nezhubnou i kdyby dělali já nevím co , ovšem většina (ne všichni) američani si za to mohou sami , jedí jen samí fastfood , pizza , to jsou jídla které neuškodí párkrát do měsíce ale uškodí když je jíte - přímo žerete každý den. Jejich klasická večeře se skládá z nějakého toho hamburgeru , hranolky k tomu nějaký to fritovaný masíčko a potom jdou zasednou do sedačky a čumí na televizi ... nezdravý životní styl může za to jak vypadají .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.