Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dráždivost dýchacích cest

Od: ancaa* odpovědí: 3 změna:

Ahoj mám takový problém. Nedávno mi kamarádka řekla že páchnou nohy já jsem o tom však nevěděla tak jsem si zjistila možné přičiny a napadlo mě plísen nohou na nohou sice nemám žádné fleky nebo tak něco ale když nohu namočím do vody tak kůže na určitých místech chodidel jakoby zbělá a dá se lehce škrábat, tak to bude asi tím.

Koupila jsem si imazol a mazala 14 dnů nohy mi prej už tolik nezapáchají, ale všem okolo mě to dráždí dýchací cesty, vždy když někam jdu, tak všichni dostanou takový dráždivý dusivý suchý kašel a musí neustále kašlat. Nevíte čím by to mohlo být? Problém se zápachem už nemám teď mám problém s tím, všude kde jsem lidí neustále kašlou a mají takový suchý kašel a takovou dušnost.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Koukněte v drogerii, co všechno se prodává na údržbu nohou. Většina lidí nechává nohy odmočit a něčím oškrábe odumřelou, odmočenou kůži. Pemzou, taková jako zkamenělá lehoučká mycí houba, rašpličkou, smirkem na chodidla a já nevím čím vším ještě. To je ta zbělelá, lehce se oškrabující kůže na chodidlech, která dokáže v sobě udržovat mykozu a plísně a smrad. ;) Někdo potřebuje potom nohy naktémovat. Firma Balea vyrábí poměrně levné, ale kvalitní krémy na nohy. Je potřeba šlapky a paty trošku máznout. Vybrat krém, který je i antibakteriální a omezující pach nohou. Jsou samozřejmě i velice kvalitní výrobky např.Sholl, ale jsou poměrně drahé. ;) Také se dá koupit sprej do bot, který obuv dezinfikuje, protože pach je způsobený bakteriemi. Nemusím říkat, že jedny ponožky nenosíme celý den, že?;)

hodnocení

0x

To je divné,v příbalovém letáku se nic takového nepíše*sok*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nějak tomu nevěřím, že by to bylo možné. Snad jedině v malé komůrce plné alergiků.

Zkuste zakouřenou hospodu a pozorujte lidi . Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma suchý kašel

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]