Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový problém. Nedávno mi kamarádka řekla že páchnou nohy já jsem o tom však nevěděla tak jsem si zjistila možné přičiny a napadlo mě plísen nohou na nohou sice nemám žádné fleky nebo tak něco ale když nohu namočím do vody tak kůže na určitých místech chodidel jakoby zbělá a dá se lehce škrábat, tak to bude asi tím.
Koupila jsem si imazol a mazala 14 dnů nohy mi prej už tolik nezapáchají, ale všem okolo mě to dráždí dýchací cesty, vždy když někam jdu, tak všichni dostanou takový dráždivý dusivý suchý kašel a musí neustále kašlat. Nevíte čím by to mohlo být? Problém se zápachem už nemám teď mám problém s tím, všude kde jsem lidí neustále kašlou a mají takový suchý kašel a takovou dušnost.
Koukněte v drogerii, co všechno se prodává na údržbu nohou. Většina lidí nechává nohy odmočit a něčím oškrábe odumřelou, odmočenou kůži. Pemzou, taková jako zkamenělá lehoučká mycí houba, rašpličkou, smirkem na chodidla a já nevím čím vším ještě. To je ta zbělelá, lehce se oškrabující kůže na chodidlech, která dokáže v sobě udržovat mykozu a plísně a smrad. Někdo potřebuje potom nohy naktémovat. Firma Balea vyrábí poměrně levné, ale kvalitní krémy na nohy. Je potřeba šlapky a paty trošku máznout. Vybrat krém, který je i antibakteriální a omezující pach nohou. Jsou samozřejmě i velice kvalitní výrobky např.Sholl, ale jsou poměrně drahé.
Také se dá koupit sprej do bot, který obuv dezinfikuje, protože pach je způsobený bakteriemi. Nemusím říkat, že jedny ponožky nenosíme celý den, že?
Dobrý den, nějak tomu nevěřím, že by to bylo možné. Snad jedině v malé komůrce plné alergiků.
Zkuste zakouřenou hospodu a pozorujte lidi . Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.