Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenutý inzulin

Od: fatalwir® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, rodiče dnes odpoledne odjeli k babičce přes celou republiku a táta (cukrovkář) si doma zapomněl celou taštičku s inzulinem a tím vším okolo. Já za nimi s tou taškou dojet nemůžu a nemyslím, že by se jim chtělo pro to vracet. Co s tím? Je to docela vážný problém. Díky.

PS.: (Jen tak ze zvědavosti.) Jsou tu nějací cukrovkáři, kterým se stalo něco podobného?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jh*
hodnocení

0x

A jsi s rodiči v kontaktu? Telefonem?

Už to ví?

Možná by měli zajít na pohotovost a nechat si předepsat jiné balení

hodnocení

No právě, že mi to volali, že to doma zapomněl.

Oni Vám volali,to je sice hezké,a momentální řešení?Pohotovost,co jiného *hej*

hodnocení

0x

A co mu to poslat balíkem? Potřebuje to ihned? Pokud to potřebuje co nejrychleji, napadá mě zásilková služba.

Tak určitě rychlejší než nějaký balík je ČD kurýr - je to služba ČD a doručují hodně rychle - sám tuto službu využívám, když potřebuji poslat nějaký přípravek nebo náhradní díl z firmy. Mnohdy je to za pár hodin u zákazníka. Samozřejmě to předpokládá podání balíčku na nádraží, ale dobré je třeba to, že zásilku avizují.

cd.cz/...

hodnocení

Problém vyřešen. Jel do nejbližší nemocnice a tam mu to píchli, ale musel by tam jezdit i během noci a vzhledem k tomu, že to od babičky není za rohem, tak hned jede domů. Díky za rady.

doplněno 12.07.13 21:03:

Anzionko, posílat to není nejlepší nápad, protože to potřebuje každých pár hodin, takže pošta by to držela moc dlouho a zásilková služba by také nebyla nejlepší. A navím si myslím, že by to ani posílat nechtěl ono je to křehčí.

doplněno 12.07.13 21:18:

Promone, tak jsem koukal na nejrychlejší spoj tím ČD kurýrem a bylo by to tam až zítra odpoledne a to by se táta mezitím asi 5x musel projet do nemocnice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]