Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Armani itálie

Od: klepi® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den lidičkychtěl bych se zeptat jedu na jeden den na bibiony do Itálie nemáte někdo zkušenost jestli se tam dá pořídit něco od armaniho levně

díky všem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Něco od Armaniho pořídíte levně snad jen na vietnamské tržnici, jistě origoš to nebude ale zase to bude levně. Mám v Itálii provdanou kamarádku a nic levného ještě nikdy na sobě neměla.

hodnocení

No dobře a za kolik tam seženu třeba pásek

kometak*

Já osobně s nákupy v Itálii zkušenosti nemám, ale myslím si, že pokud chcete originál, tak si myslím, že ty ceny budou velmi podobné těm co tady, pokud levnější tak max o 10-15% (a to jsem ještě přidal).

Armani už je totiž přeci jen "klasa" a v Evropě jsou ceny za značkové oblečení většinou opravdu skoro stejné...

hodnocení

tak jo a le ještě mně zajímá jestli se tam dá sehnat nějaká kvalitní košile nemusí být značková vím že italové jsou na košile ujetý a já taky

Já tedy značkové hadry neřeším, ale co vím, tak kolegové ( i italští) to často nakupují při služebkách do Itálie v San Marinu, tam mají několik obchodních center, kde tyto věci prodávají s velkou slevou - nechci psát nesmysly, ale prý jsou v bezcelní zóně. Je ale fakt, že San Marino je z ,,bibiony´´ poněkud z ruky.

hodnocení

0x
Bibione je především plné obchůdků se stejným zbožím, jako u nás nabízejí Vietnamci. Do Bibi pracháči nejezdí, tak se přizpůsobili..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]