Nejste přihlášen/a.
Dobrý den lidičkychtěl bych se zeptat jedu na jeden den na bibiony do Itálie nemáte někdo zkušenost jestli se tam dá pořídit něco od armaniho levně
díky všem
Něco od Armaniho pořídíte levně snad jen na vietnamské tržnici, jistě origoš to nebude ale zase to bude levně. Mám v Itálii provdanou kamarádku a nic levného ještě nikdy na sobě neměla.
Já osobně s nákupy v Itálii zkušenosti nemám, ale myslím si, že pokud chcete originál, tak si myslím, že ty ceny budou velmi podobné těm co tady, pokud levnější tak max o 10-15% (a to jsem ještě přidal).
Armani už je totiž přeci jen "klasa" a v Evropě jsou ceny za značkové oblečení většinou opravdu skoro stejné...
tak jo a le ještě mně zajímá jestli se tam dá sehnat nějaká kvalitní košile nemusí být značková vím že italové jsou na košile ujetý a já taky
Já tedy značkové hadry neřeším, ale co vím, tak kolegové ( i italští) to často nakupují při služebkách do Itálie v San Marinu, tam mají několik obchodních center, kde tyto věci prodávají s velkou slevou - nechci psát nesmysly, ale prý jsou v bezcelní zóně. Je ale fakt, že San Marino je z ,,bibiony´´ poněkud z ruky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.