Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se leknout

Od: anon* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, jednou jsem viděl takový gif při kterém blikala obrazovka a strašně to řvalo. Nevíte co to je? Máte nějaké jiné tipy jak se vylekat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Někdy stačí se podívat do zrcadla.*smich*

culdabulda1*
hodnocení

2x

Na mne spolehlivě platí, když mi někdo znenadání "bafne" za zády, nebo mne neočekávaně chytí za ramena, nebo na mne "bafne" z obrazovky nějaká příšera, nebo mi za zády znenadání zahouká záchranka, nebo bouchne petarda atp... Vždycky zaječím (k obveselení okolostojících) - nedovedu to nějak ovládnout - byla bych asi dobrý objekt pro nějakou skrytou kameru. Úlek mi ale nijak nevadí - naopak se ve mně určitým způsobem uvolní napětí.

Tak přeju hodně dobrých lekacích zážitků. Marcela.

hodnocení

1x

Tohle je 100% lekací. ;) fugly.com/...

Vždyť nejde udělat ani třetí kolo... *ee*

praivo*

Prý to

jde , ale já na to nemám trpělivost.

doplněno 12.07.13 19:47:

Tohle je lehčí.

doplněno 12.07.13 19:48:

* Tohle je lehčí.

anon*
hodnocení

Tohle jsem hledal jen bez toho bludiště, ale díky. Mimochodem nechci vylekat sebe ale někoho jiného*smich*

dzordz*
hodnocení

0x

Gif asi strašně neřval.

comic.naver.com/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, toto je něco mezi úlekem a legrací (ale, je to flash). Zdravím!

piv.pivpiv.dk/...

lucka321*
hodnocení

0x

Ani se raději nebudu dívat na ty vaše odkazy nebo se tady pos*ru strachy! :D A proč se chceš vlastně vylekat? Pusť si nějaký horor ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]