Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsme známým jako svatební dar darovali "truhlu plnou peněz". Koupili jsme v suvenýrech pěknou dřevěnou truhličku a naplnili ji pětikorunami (celkem za tisícovku). Velmi se jim to líbilo - originální, vtipné a praktické.
doplněno 11.07.13 19:32:Ano, bylo to upřímné, pro radost.
Pro "ron"
Ahoj - moc dobrý nápad! - doma mám taky takovou "pirátskou" truhličku, do které sbírám nové, lesklé a neošoupané 10, 20 a 50-ti koruny. Vypadá to jako truhla plná zlata - už tam mám asi 3 tisíce.
- tak jsem to včera schválně přepočítala - už tam mám za ty roky 6 tisic "zlaťáků" - to už je skoro poklad "kapitána Flinta" - ne?
Možná stačí koupit (i na nějaké burze) nějakou krásnou a inspirativní pirátskou truhličku s kováním a řetízky - do které se Ti penízky samy pohrnou! Tak hodně štěstí. Marcela.
pro "ron"
- mám mánii sbírat jak nové mince, tak i nové, nepřeložené a nepomačkané bankovky. Sice to "leze do peněz" - ale díky této mánii si ("do matrace") ušetřím ročně dost peněz.
Ahoj,
možná budu "za blbce" - ale novomanželům se obvykle sejde spousta darů, některé jsou vhodné, jiné nevhodné, nebo i "dubly".
Když se mi ženil synovec, dala jsem jim v obálce 5 tisíc. Peníze se novomanželům vždy hodí, zdá se, že měli radost - ale i dva další hosté jim dali peníze (s vtipnými říkánkami i obrázky).
- Jinak obvyklé dary - mixér, skleničky, porcelán, papiňák, mikrovlnka, foťák, kamera, obrazy, vybavení pro miminko (které už čekali) - je fakt, že nemám moc fantazie pro originální dary - a proto se mi zdály peníze darem nejvhodnějším, který určitě nepřijde "vniveč" - a nikdo ho nevyhodí, ani nebude zoufale předávat dál. Tak zdravím, Marcela.
Ahoj. Měl bych takový nějaký tip. V Železném Brodě jsem v krámku Detesku na náměstí viděl takovou vymyšleninu. Skleněnýho čápa, co se stále kývá jako perpetuum mobile a zobe do nádobky asi s nějakým lihem. Skoro se při tom zastaví a jak odkapává ta tekutina, tak se zase rozkývá. Asi to ale není pro nerváky, co jim vadí neustálý pohyb. Vydržel jsem na to koukat asi 3 cikly.
Co třeba hodiny nebo budíka? To je praktická věc a dnes je sposta druhů. - pt
doplněno 15.07.13 15:30:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.