Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohlodaná kost

Od: odpovedi* odpovědí: 4 změna:

Někdo mě hodil přes plot na zahradu hovězí ramenní kost.Kost byla úplně vybělená bez jakýchkoliv tkání a šlach.Přemýšlím o nějaké symbolice.Připadá mě dost divné,že jen tak náhodou šel někdo kolem mé zahrady a jen tak hodil upravenou kost přes plot na moji zahradu kde mám chatu.Pochopil bych třeba plechovku,lahev nebo něco co se nachází v okolí,ale tohle mě vrtá hlavou.Nemáte nědo tušení coby to mohlo znamenat?

Děkuji předem za Vaše názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

1x

Nevíme kdo jsi? jakou máš minulost a tak podobně, co děláš, jak se chováš k okolním lidem, s kým se stýkáš, jako myslím společnost, a podobně.

ifkali*
hodnocení

1x

Někdo třeba přehnal aportování.

Zdravím ))

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Víš, třeba to všechno jen moc prožíváš. Ber to z tý lepší stránky. Naopak, měl jsi moc velký štěstí proto, že někdo našel právě už ohlodanou kost a ne nějaký neodmasený, smradlavý, plný červů kus nějakého hovězího dobytka. Že měl po ruce zrovna tvůj plot, byla určitě pouhá náhoda. Spousta věcí se dá nějak přijatelně vysvětlit. Kdybys měl nějakého domácího mazlíčka, nejlépe hafana, krokodýlka a nebo hyenu, ten by měl z kostičky radost.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máme u domu předzahrádku a také tam občas něco zahozeného najdu. Mám teorii, že když se chce člověk něčeho zbavit, tak to udělá tak, aby už se to nemohlo vrátit nebo, aby se on pro to už nemohl vrátit - musí to dostat daleko nebo za nějakou překážku. Ve Vašem případě bych tipoval na kost, kterou někdo nalezl v lese, chvilku ji nesl jako trofej, aby později usoudil, že ji nepotřebuje a tak ji zahodil. Zahodil tak, aby už se nemohla vrátit do jeho života a byla nedostupná. Symbolika stejná jako u plechovky nebo láhve - tedy žádná. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]