Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový problém - spolubydlící si nějak zvykl na to, že jsem mu zpočátku tolerovala to, když si ode mě vzal třeba strouhanku, cukr apod., to je normální - jsme lidi, že jo. Ale pak jsem si všimla, že nejen že nikdy třeba cukr nekoupil, ale taky mi začal bez mého vědomí brát "skutečné" potraviny jako vajíčka, brambory a tak. Vyvrcholilo to včera, kdy jsem si nechala na stole na přikriytém (!) talíři karbanátky - byly čtyři, a po návratu domů už tam byly jen dva. Mám mu dát pár facek?
Ahoj. Pár facek Vám ukradené karbanátky nevrátí! Minulo by se to asi účinkem. Důrazně mu vysvětlete, ať se stravuje za své a na Vaše potraviny a věci ať Vám bez dovolení a zeptání se, nesahá. Že ho nemůžete sponzorovat tímto způsobem. Je to celkem nevychovanost, takže dokud mu to budete tolerovat, bude to dělat dál.
Nevrati, ale zlepsi to naladu.
-
Osobne bych mu rekl, mouka, olej OK, ale salam si zer svuj.
A pro priste si dat ke karbanatkum pod poklicku cedulku NEZRAT nebo FLUSLA JSEM NA TO (i kdyz pak by se mohlo obevit pripsane JA TAKY)
Prohledejte spolu s ním byt, jestli si on nemyslí, že máte někde dobře ukrytou tiskárnu peněz.:DA také se ho zeptejte, jak by se mu líbilo, kdybyste mu vzal peníze, protože to jídlo penězi vlastně je a on bere jako samozřejmost, že sní to, co vy jste zaplatil. Nejste Mamahotel, v jakém se naučil těmto moresům. Bez emocí, bez křiku a bez snahy ublížit. Rozdělit poličky a přihrádky a zakázat sahat na to, co je ve vaší poličce. Ať je to zlatá cihla nebo kostka cukru. Když to nepomůže, přitvrďovat. Ale je to potřeba udělat fakt bez emocí. Jakmile začnete řvát, bude se bránit ostře a neuzná nic, ikdyž budete mít 100x pravdu. A bude krást a dělat naschvály. Musíte jednat tak, aby uznal a změnil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.