Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dneska jsem byla u kozni lekarky a ta mi rekla ze mam bradavice na prstech na noze, potrela mi to nejakou vodou a v pondeli si mam prijit na vyndani a mrazeni, bude to bolet? pomuze to? Děkuju všem za rady!
Asi bych vás neměl strašit, ale měli to oba synové. Vlastní mrazení nebolí, ale tomu menšímu se po třech dnech v místě zmrazení vytvořila bolavá černá koule plná hnisu a museli jsme pak v sobotu na pohotovost. Větší to snášel dobře, jemu bohužel bradavice nezmizely, takže momentálně zase leptáme nějakou kyselinou. Někdy bohužel není snadné se jich zbavit.
Dobrý denVůbec to nebolí,neboje se.Lékařka Vám to zmrazí,pak vezme malou špachtličku,a celé ložisko v podstatě vyloupne.Pouze,kdyžto přichází k sobě,tak je malinká bolest,nic hrozného!Mívala jsem je také,a po zákroku ani stopy.po bradavicích jakbysmet
Nebolí to, ale taky to nepomáhá,m aspoň u nás doma to nikomu ještě nepomohlo. Bradavice sjme musely vyřešit jinak.
Postup:
Vemte česnek, pokudmožno mladý, a určitě ne tu čínskou atrapu. Stroužky nakrájejte na tenké plátky a naložte do ozcta na 4 dny při pokojové teplotě. Pak stačí přiložit na bradavici a omotat obyčejnou náplastí, aby se trochu zamezilo přístupu vzduchu. To uděláte ráno, večer to při koupání sundáte, napaříte, a vklidu a bezbolestně bradavici vyškrábnete. Podle velikosti stačí 1-5 použití. Ideální také je kombinovat to s nějakým posílením imunity, nám se osvědčili tablety s hlívou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.