Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo zkušenost?

Od: lucinkaa* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

dneska jsem byla u kozni lekarky a ta mi rekla ze mam bradavice na prstech na noze, potrela mi to nejakou vodou a v pondeli si mam prijit na vyndani a mrazeni, bude to bolet? pomuze to? Děkuju všem za rady!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Trochu neuvěřitelné, nicméně někdy pomáhá zaříkávání. Hlavně když tomu věří sám pacient.

bonie*
hodnocení

0x

nebude to bolet a pomůže to.

vemte si pohodlné boty, s nějakou měkkčí stélkou.

hoummy*
hodnocení

0x

Bolení bude minimýální :), pro někoho je to prijemne :D

hodnocení

0x

Asi bych vás neměl strašit, ale měli to oba synové. Vlastní mrazení nebolí, ale tomu menšímu se po třech dnech v místě zmrazení vytvořila bolavá černá koule plná hnisu a museli jsme pak v sobotu na pohotovost. Větší to snášel dobře, jemu bohužel bradavice nezmizely, takže momentálně zase leptáme nějakou kyselinou. Někdy bohužel není snadné se jich zbavit. :(

Zkuste vlaštovičník. Pravidelně potírat tou žlutou mízou a bradavice vyschne a doslova zmizí - bez bolesti, problémů a zadarmo. Mám to vyzkoušeno.

hodnocení

0x

Dobrý den:)Vůbec to nebolí,neboje se.Lékařka Vám to zmrazí,pak vezme malou špachtličku,a celé ložisko v podstatě vyloupne.Pouze,kdyžto přichází k sobě,tak je malinká bolest,nic hrozného!Mívala jsem je také,a po zákroku ani stopy.po bradavicích jakbysmet;)

machturbo*
hodnocení

0x

Nebolí to, ale taky to nepomáhá,m aspoň u nás doma to nikomu ještě nepomohlo. Bradavice sjme musely vyřešit jinak.

Postup:

Vemte česnek, pokudmožno mladý, a určitě ne tu čínskou atrapu. Stroužky nakrájejte na tenké plátky a naložte do ozcta na 4 dny při pokojové teplotě. Pak stačí přiložit na bradavici a omotat obyčejnou náplastí, aby se trochu zamezilo přístupu vzduchu. To uděláte ráno, večer to při koupání sundáte, napaříte, a vklidu a bezbolestně bradavici vyškrábnete. Podle velikosti stačí 1-5 použití. Ideální také je kombinovat to s nějakým posílením imunity, nám se osvědčili tablety s hlívou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]