Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jsem?

Od: taf odpovědí: 24 změna:

zajímá mě co si po přečtení tohodle textu o mě budete myslet...

Je mi 20 . Kouřím trávu . Alko piju jen přes víkend. Podvádím přítelkyni . Je to normální?

Někdy nad tím přemýšlím a říkám si jak je možné že jsem se tak zkazil? z hodného poctivého kluka.

Nevím jak si stojím u mé generace

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Od cca patnacti do cca petadvaceti sme s partou kamosu chlastali prakticky kazdy den jak o zivot, hulili sme kdykoliv, kdy byla prilezitost a bylo co hulit, s holkama sme si taky hlavu moc nelamali, ze vseho sme meli jenom prdel.

Dneska je nam vsem tricet, vetsina z nas ma velmi solidni vydelky nebo minimalne zajimava zamestnani, deti, trvale pritelkyne a manzelky, zarizujeme si zivot, sme solidne vypadajici a chovajici se kravataci, managerove, policiste, podnikatele, reditele, ale i treba zednici a zivnostnici.

Na tu dobu vzpominame radi, neco bysme mozna dneska udelali jinak a neco uplne stejne, na neco prilis hrdi nejsme, za neco se primo stydime, ale jsou i veci, na ktere muzeme byt pisni.*nevi*

Pokud se clovek dokaze vcas zabrzdit, proc si trochu neuzivat zivota? Dulezite je si stale uvedomovat, co se deje a snazit se byt nad veci.

sebod*

axus. Souhlas. Takových lidí, jak píšeš, mám kolem sebe moc a moc. Teď je nám padesát, takže si v tý svý hospůdce chlapi dají pivko-dvě, my ženský si dáme dvojku vína a koukáme na tu omladinu, které právě teď patří svět. Koukáme a neodsuzujeme (teda když to není opravdu někdo, kdo v tom lítá denně nadoraz, nepracuje a vůbec...) Pořád lepší, vyblbnout se teď, dokud je tazatel "svobodný a bez závazku", než být v mládí naprostý slušňák, oženit se a v pětatřiceti zjistit, že si nic neužil a začít vyvádět.

Takže milý tazateli. Jestli už začínáš uvažovat o tom, zda je to normální, tak třeba už dospíváš (nakonec jestli jsi takhle začal blbnout někdy v šestnácti letech, tak Ti to třeba už stačí). Jestli si při tomto životě plníš svoje povinnosti - práce, škola a jestli nikde v opilosti nerozbíjíš výlohy a neokrádáš stařenky, tak nic neřeš. Najednou totiž jednoho dne zjistíš, že Tě to takhle fakt nebaví, najdeš si stálou slečnu, s trávou se potkáš jen při jejím sekání na zahradce a pomaličku se z Tebe stane "normální člověk". A pak si s nostalgií pustíš starý dobrý Katapult a jeho : Taky jsem se narodil bos... A se slzou v oku zahulákáš refrén:" VŠECHNY MRÁZ, JAK ŠEL Z HOR, OBUL NÁS DO BAČKOR" ;)

martinhajek*
starej dobrej OLYMPIC, jsi chtěl napsat...
;)
doplněno 12.07.13 13:35: chtěla
martin1965*

Až na to pyšní-pišní dávám bod.

bonie*
hodnocení

2x

Jsi to, co vidíš v zrcadle a co o sobě říkáš. Jak se ti to líbí?

daniell*
hodnocení

2x

jsi mladý vyhulenec co chlasta ale pro klid duše "jen přes víkend" takže je v týdnu střízlivý ale o víkendu opřený o zeď a děvkaří s jinou . Můžeš za to ty.

doplněno 11.07.13 20:59:

A místo toho aby jsi si život zlepšil a dělal něco pro sebe tak si zapáliš travku , zapiješ nějakou tou kořalečkou a pak se vyhulenecky směješ opřenej o zeď a když to vyprchá založíš tenhle dotaz.

doplněno 12.07.13 11:04:

Upřímně ... ani ruku bych ti nepodal

machturbo*
hodnocení

1x

To že je ti 20, bych považovalo za normální :), trávu taky kouří kdekdo (koneckonců je to zdravotnický materiál), víkendová konzumace alkoholu je u bežně společensky žijícího člověka také vpořádku a co se podvádění týká, to není nic proti ničemu, třeba tě ona podvádí taky :).

hop®
hodnocení

1x

Nevím, jak si stojíš u Tvé generace...

Nesnáším slovo "normální"...

Jsi ještě mlaďas, snad trošku ještě psychicky povyrosteš a bude z Tebe rozumný a spolehlivý člověk, držím palce!

mili3478*
hodnocení

1x

sam sis odpovedel normalni to neni, jako clovek stojis za prd

doplněno 11.07.13 19:52:

honzmalatny ja byl taky na vojne ale nic mi to neprineslo byla to jen ztrata casu

hodnocení

0x

Nenormalni je mit sest prstu na nohou.

Axus, nesouhlasím. Můj vzdálený strýc, dnes již nebožtík, měl na obou nohou po 6 prstech. Byl řádně ženatý, manželku nepodváděl, nechlastal a trávu nekouřil. Tu ještě ani v té době neznali. A proto nebyl vůbec nenormální. Jen ho boty vyšly na dost peněz, protože si je nemohl koupit, ale musel dávat šít na míru. Daleko raději bych měla partnera šestiprstého, než fe´táka, opilce a nevěrníka.*bzum*Jaga.

To, ze Byl řádně ženatý, manželku nepodváděl, nechlastal a trávu nekouřil

jeste neznamena, ze je normalni mit sest prstu na nohou. Vlastne jsou to dve veci, ktere spolu nijak nesouvisi.

Ja sem to jako priklad uvedl pouze proto, aby se ujasnilo, co je nenormali a co je spise bezne (a muzeme se pouze moralisticky dohadovat, zda spravne).

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co je to "normální"? Když ti to vyhovuje a přítelkyně to trpí, tak si to užívej. Je to jenom tvoje volba, s případnými následky se taky budeš muset vyrovnat především ty sám.

doplněno 11.07.13 10:10:

Bonie - i v zrcadle můžeš vidět třeba jenom to, co chceš vidět.

martin1965*
hodnocení

0x

Na dobrou odpověď bych potřeboval více informací, o Vašich schopnostech za střízlivého stavu, o Vaší práci a hlavně o Vašem rodinném zázemí. Ale, když předpokládám, že každý člověk by chtěl být vždy lepší, než je, a úvaha, že jste položením této otázky o tom začal přemýšlet, už to je supr, a určitě to změníte (pokud si z nás neděláte srandu)

kritik2
hodnocení

0x
Ptas se, co jses, tak ti to povim hezky z patra bez servitek: zhulenej kreten. *zed*
Je ti 20, nemas nic lepsiho na praci, nevis, co mas jako dospely delat a jak se chovat a jsi se rozhodl, ze budes brat drogy, chlastat a podvadet dalsi lidi, kteri se ti z nejakeho me nepochopitelneho duvodu plne otevrely a daly ti do rukou naprostou duveru k jejich citum a jedine, co jsi dokazal, je je zranit. *cert*
Potrebujes vyrust, prestat se chovat jako rozmazleny maly spratek a zacit se chovat jako dospely clovek a chlap, ktery si je vedom svych povinnosti a zna dopad sveho chovani na lidi kolem nej a obzvlaste tech, kterym na nem z nejakeho duvodu zalezi.

hodnocení

0x

až na tu trávu sem byl ve 20 stejnej *frajer*

na hulení trávy se vykašly než si vyhulíš mozek *zed*

vlasatec*
Chudáci holky...

honzmalatny*
hodnocení

0x

Je Ti 20,život máš ještě před sebou,musíš najít hodnoty které pro Tebe budou něco znamenat.Víte pořád víc si myslím že základní voj.služba mladým chybí.Něco ty kluky naučila.To žýe ted hulíš,chlastáš a skáčeš j jedné kytky na druhou neznamená že budeš takový pořád.Jen najít smysl života. věřím že ho najdeš.

hodnocení

0x

Sám sis odpověděl.

" Někdy nad tím přemýšlím a říkám si jak je možné že jsem se tak zkazil? "

hodnocení

0x

Jsi mladý kluk co si dle mne uživá život a dle jiných možná ne.

Není to na furt to snad poznáš jendou sám...;)

tesma12
hodnocení

0x
Co jsi? Asi blbeček, hádám, že jsi jen vyučen pokud nemáš pouze základní vzdělání :( Pokud hodláš přítelkyni podvádět tak jí oznam že bereš vztah nezávazně, že nejsi na vážný vztah připravený. Chudák holka totiž tráví nejlepší roky s nezodpovědným nevěrníkem! Jestli si jí vážíš tak jí buť věrný sakra!
daniell*

jen vyučen ... *zed* mnoho těch "jen vyučen" to dotáhlo dál než více vysokoškoláků takže bych se o toto neopíral ... ačkoli tento pokud to tak půjde dál to dotáhne jen do nějakého baru pod stůl - mnoho lidí argumentuje tím že lehké drogy nespůsobují agresy a jsou vlastně "lékem" ale od lehkých drog (marihuana) je jen malý krůček k těžkým drogám, které způsobují těžké mozkové stavy... Takových případů jsou tuny...

majsterjoe*

Nesouhlasim s nazorem, ze od lehkych drog je to krucek k tezkym. Takovych pripadu tuny nejsou. Vetsina lidi co tvrde drogy bere, uz k tomu byla predurcena.

Clovek, ktery si parkrat do mesice zahuli, tak nema duvod tvrde drogy brat.

lucka321*
hodnocení

0x

Řekla bych, že tyto generace jsou celkem zkažené. Rozhodně to není dobře, ale už je to tak. Ale vy si to uvědomujete, a to už je 1. cesta k tomu začít s tím něco dělat. Zkusit se změnit, stát se lepším člověkem... Je pouze na Vás jaký život si vytvoříte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]