Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestane se nic?

Od: cookie* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám takový problém, přijde mi, že nemám úplně hladké břicho, prostě že tam mám chloupky, takový nepatrný proužek.. není to moc vidět, ale vadí mi to, prostě na dotek to je znát, tak jsem se chtěla zeptat, jestli by nevadilo, kdybych si ty chloupky oholila. prosím poradte, mám nebo ne?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ellhonza*
hodnocení

0x

Je to tvoje tělo. Příště se můžeš zeptat jestli chceš na WC ;)

cookie*
hodnocení

jenže já se bojím, že když je dám pryč, že budou rust ještě vic

kangaroo*
10.07.13 21:58
hodnocení

0x

To určitě

mowla*
hodnocení

0x

Pokud se budeš holit, pravděpodobně ti chloupky narostou znovu a výraznější - použij raději nějakou metodu depilace.

Ale - spíše bych ti doporučil se tím vůbec nezabývat, kolik ti je let? ;)

cookie*
10.07.13 22:25
hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. Vůbec bych to neřešila. Nepatrný proužek není nic tragického. Knírek pod nosem by byl horší. Oholíš to jednou a pak to budeš muset holit pořád..Máš-li z toho mindráky a komplex méněcennosti, záleží jen na Tvém rozhodnutí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]