Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lázeňská léčba

Od: atrama® odpovědí: 3 změna:

Když napíše třeba neurolog, nebo jiný odborný lékař návrh na křížkové lázně, musí další papíry vypsat ještě praktický lékař? Nebo stačí jen ty od odborného a posílá se to na zdr. pojišťovnu, zda návrh schválí? Děkuji všem zkušeným lázeňkářům. a jak dlouho to trvá, než to schválí pojišťovna? Děkuji všem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rakave*
hodnocení

1x

Návrh na lázně vypisuje obvodní lékař dle návrhu odborného lékaře a pak se to posílá na pojišťovnu ke schválení.

lidus*
hodnocení

0x

Pokud neurolog vypsal návrh na papír na jakém má být, tak ušetřil obvodnímu práci a ten už nemá co vypisovat, pokud jen do zprávy napsal, že lázně navrhuje, musí papíry vypsat obvodní. Cca 2-3 měsíce, jak kdy. I mě jednou neurolog napsal lázně přímo a k obvodnímu jsem už nešla.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Lázně jsem řešil nedávno s máti,odborný lékař napsal odborný posudek,který zaslal praktrickému lékaři,ten poslal žádost a revizní lékař to posoudí a napíše výsledek,či ano nebo ne nebo s částečným placením atd..Trvalo to cca měsíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]