Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám takovou otázku,přítelkyni bych chtěl koupit zásnubní prstýnek,nevíte někdo o nějakým dobrým internetovým obchodě?
Jaké šperky nosí vaše vyvolená? Žluté nebo bílé zlato?
Přidávám se k názoru Kapičky. Na fotce prstýnek vypadá nějak a v reále se budete divit, jak je kamínek maličký nebo nehezký. Chce to kamenný obchod. V šopinkparku jsem nedávno byla s vnoučkem vybírat náušnice a divila jsem se, jaké obrovské množství prstýnků je v nabídce. V každičkém obchůdku. A navíc, ochotné prodavačky.
Dobrý den. Rusty, nepochybuji o tom, že máte svůj důvod prstýnek koupit třeba přes internet, ale pouvažujte, zda by nebylo lepší takovouto věc pořídit raději přímo v obchodě, kde máte možnost prohlédnout si, osahat si, nebo např. porovnat s velikostí prstýnku své milé atd. .Jen můj názor, takovouto věc bych nevybírala přes internet, ale jasně, že záleží jen na Vás. Jeden odkaz přidávám a přeji šťastnou volbu při výběru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.